Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Μεγάλη νίκη και στη Γλυφάδα!

Μεγάλη νίκη και στη Γλυφάδα!

0
glifada4
Dodekanisos

Μεγάλη νίκη για τον Ιάλυσο. Οι «ερυθροκίτρινοι», μια εβδομάδα μετά την ΑΕ Κηφισιάς στο «Οικονομίδειο» επικράτησαν με 1 – 0 και στη Γλυφάδα του τοπικού Αθλητικού Ομίλου και συνεχίζουν με μεγάλη αισιοδοξία το μέλλον τους στο πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Πέτρου Μίχου έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση διαβάζοντας σωστά το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο, η ροδίτικη ομάδα είχε σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ χωρίς όμως να τα καταφέρει. Αυτό έγινε στο δεύτερο ημίχρονο μετά από μια ωραία συνεργασία του Κοιλιάρα με τον Μαθιό. Στα τελευταία λεπτά, ο ΑΟ Γλυφάδας προσπάθησε να πιέσει κερδίζοντας μέτρα στονα γωνιστικό χώρο, όμως ο Ιάλυσος ήταν πολύ καλά στημένος στην άμυνα και δεν επέτρεψε στους αντιπάλους του να σκοράρουν.

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ του αγώνα όπως αυτό μεταδόθηκε στο live του news12 από τον συνάδελφο Γιώργο Γραμματικό.

Στο 2′ ο Μαθιός πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή σε καλό σημείο αλλά δεν πρόλαβε να σουτάρει καθώς έγινε κόντρα και η μπάλα κατέληξε κόρνερ.

Έξι λεπτά συμπληρωμένα στο παιχνίδι με την υπεροχή να είναι μοιρασμένη και τον Ιάλυσο πάντως να δείχνει αρκετά ορεξάτος.

Στο 8′ ο Ιωάννου έκανε το σουτ αλλά ο Λουτριώτης που ήταν σωστά τοποθετημένος κατάφερε να μπλοκάρει τη μπάλα.

12′ σέντρα Χατζηκοσμά από τα δεξιά, ο Κοιλιάρας πιάνει σουτ από τα αριστερά στην εξωτερική πλευρά του Ζιώγκα.

Στο 20′ σέντρα του Κοιλιάρα από τα δεξιά, ο Καρπαθάκης έκανε το σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Ζιώγκα.

Στο 22′ ο Καλογιάννης μπήκε επικίνδυνα στην περιοχή και προσπάθησε να γυρίσει τη μπάλα σε θέση φορ αλλά ο Αθανασίου πρόλαβε και έστειλε τη μπάλα να περάσει κόρνερ.

Είκοσι επτά λεπτά στο παιχνίδι με τον ΑΟ Γλυφάδας να προσπαθεί να κερδίσει κάποια μέτρα στα τελευταία λεπτά αλλά την άμυνα του Ιάλυσου να είναι πολύ καλά στημένη και να μην έχει ιδιαίτερο πρόβλημα για να κρατάει μακριά από την περιοχή της τους αντίπαλους παίκτες.

Στο 29′ σημαντική ευκαιρία για τους γηπεδούχους. Ο Καλογιάννης μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή και”έσπασε” τη μπάλα προς τον Ιωάννου αλλά η άμυνα του Ιάλυσου κατάφερε να διώξει τη μπάλα.

Στο 33′ ο Κοιλιάρας εκτέλεσε απευθείας φάουλ από καλό σημείο αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει άουτ.

Στο 45′ ο Σινάνι μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή και έκανε τη σέντρα σουτ αλλά ο Λουτριώτης απόκρουσε και στη συνέχεια οι αμυντικοί έδιωξαν τη μπάλα μακριά. Ήταν μια δύσκολη κατάσταση για την άμυνα του Ιάλυσου.

Στο 51′ ο Παναγόπουλος έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Φυλακούρης έβαλε την κόντρα με αποτέλεσμα να αλλάξει λίγο πορεία η μπάλα και ο Λουτριώτης με τη βοήθεια και του κάθετου δοκαριού κατάφερε να αποκρούσει σε κόρνερ.

ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΛΥΣΟ στο 61′
. Ο Κοιλιάρας έκανε την κάθετη μπάλια στην πλάτη της άμυνας και ο Μαθιός από θέση τετ α τετ με πλασέ πέτυχε το 0 – 1.

Στο 64′ ο Δωματιώτης μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά και έκανε το δυνατό σουτ αλλά ο Λουτριώτης με ωραία εκτίναξη έστειλε τη μπάλα κόρνερ.

Προσπαθεί να κερδίσει μερικά μέτρα ο ΑΟ Γλυφάδας αλλά ο Ιάλυσος ελέγχει το παιχνίδι και δεν απειλείται από τους γηπεδούχους.

Ένα επεισόδιο έγινε στην εξέδρα όταν δημιούργηθηκε ένταση μεταξύ μερικών φίλων των γηπεδούχων και της γυναίκας του προπονητή του Ιάλυσου Πέτρου Μίχου. 

Στο 79′ ο Παντέλης έκανε σουτ από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή, η μπάλα πήγαινε στα δίχτυα αλλά ο Αθανασίου πριν περάσει τη γραμμή του τέρματος κατάφερε να την διώξει μακριά. Ήταν μια σημαντική ευκαιρία για τους γηπεδούχους.

Πιέζει η ομάδα της Γλυφάδας στα τελευταία λεπτά και ο Ιάλυσος αμύνεται για να μπορέσει να κρατήσει τη μεγάλη νίκη.

Τελικό αποτέλεσμα στη Γλυφάδα, μεγάλη νίκη για τον Ιάλυσο με το γκολ του Μαθιού.

Διαιτητές: Πόγκας Μ. Αργύρης Κ., Χατζηκαμαγιάννης Ν.

ΑΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Ζιώγκας, Τσιτόφωτος, Σινάνι, Παϊκόπουλος, Κόντι (82′ Ψαράκης), Μπούμπας, Παντελής, Παναγόπουλος, Καλογιάννης (82′ Κωτσοβός), Ιωάννου, Δωματιώτης (69′ Αραμπατζής)

ΙΑΛΥΣΟΣ: Λουτριώτης, Αθανασίου, Φυλακούρης, Λιόσης, Καρπαθάκης (78′ Πλύγκος), Κοκκίνης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Κοιλιάρας, Μαθιός (92′ Χατζηπέτρος), Χατζηκοσμάς (55′ Σπάρταλης)

glifada1ialisos2
glifada3

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments