Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Αντώνης Καμπουράκης: Με Δύναμη για τη Ρόδο!

Αντώνης Καμπουράκης: Με Δύναμη για τη Ρόδο!

0
Dodekanisos

Την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Ρόδου ανακοίνωσε ο  Αντώνης Καμπουράκης στην αποψινή  ανοιχτή εκδήλωση που έγινε στον Πάρκο Ροδινιού. Ο Αντώνης Καμπουράκης, έδωσε το στίγμα της υποψηφιότητας και της στρατηγικής του, παρουσιάζοντας αναλυτικά την ιδρυτική διακήρυξη της παράταξης «Με Δύναμη για τη Ρόδο».

Τα κυριότερα σημεία της ομιλίας του Αντώνη Καμπουράκη:

Ο Αντώνης Καμπουράκης, κάλεσε σε γενική πανστρατιά όλους τους Ροδίτες και τις Ροδίτισσες, για να σταματήσει ο κατήφορος της απαξίωσης, της στασιμότητας και της αδράνειας, που βρίσκεται σήμερα η Ρόδος. «Ή θα προχωρήσουμε με δύναμη μπροστά, για να ξανακάνουμε τη Ρόδο μεγάλη, ή θα συνθηκολογήσουμε με την αδράνεια, τη στασιμότητα και την απαξίωση… Όταν λοιπόν, με πλησιάζουν διάφοροι και μου λένε, “ρε Αντώνη, μια χαρά είσαι, τι θες και μπλέκεις;”, απαντώ, πως ΔΕΝ θα κάτσω με τα χέρια σταυρωμένα, να παρακολουθώ την παρακμή. Δεν το μπορώ, ως Ροδίτης. Με πονάει. Δεν το μπορώ, ως πατέρας. Με πληγώνει.» είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Καμπουράκης.

Στην σημερινή ομιλία του, ο υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου, έδωσε το στίγμα του προεκλογικού αγώνα του, διαμηνύοντας προς κάθε κατεύθυνση, πως δεν θα ασχοληθεί με τις μικρότητες και την παραπολιτική, ούτε και θα απαντά στη λάσπη με λάσπη ,ούτε θα διχάσει, ούτε θα ρίξει το επίπεδο της εκλογικής αντιπαράθεσης. Παράλληλα κατέστησε σαφές, ότι πρωταρχική επιδίωξη του είναι η συνεργασία, η ενότητα και η αποτελεσματική διεκδίκηση, για το καλό της Ρόδου και των πολιτών της.
Επίσης, ο Αντώνης Καμπουράκης, αναφέρθηκε στα βασικά προβλήματα της Ρόδου, τονίζοντας πως στερείται θεμελιωδών και βασικών υποδομών. Την ίδια ώρα επεσήμανε, ότι οι πολίτες αυτού του νησιού, πληρώνουν αδρά φόρους και τέλη, που σε επίπεδο Δήμου, ουδείς γνωρίζει που κατέληγαν και καταλήγουν ακόμη και σήμερα τα χρήματα που εισπράττονται από το υστέρημα των Ροδιτών, τονίζοντας πως οι θυσίες τους δεν πιάνουν τόπο. Σήμερα ο Αντώνης Καμπουράκης κατά τη διάρκεια της πρώτης προεκλογικής ομιλίας του, δεσμεύτηκε, για τη στήριξη των ασθενέστερων και απομονωμένων κοινωνικών στρωμάτων, χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις.

«Έχουμε τη δύναμη να προχωρήσουμε ενωμένοι. Η πρόοδος του νησιού μας, αφορά τους πάντες. Πόλη, και περιφέρεια. Πολίτες, όλων των κοινωνικών ομάδων. Στόχος μας είναι, ένα νησί, που κανένας πολίτης και καμία γωνιά του, δεν θα μένουν πίσω. Αλλά, όλοι θα έχουν όφελος από την πρόοδό της Ρόδου μας. Όλοι μαζί, θα πάμε μπροστά. Όλοι μαζί, βγαίνουμε μπροστά, λοιπόν. Με δύναμη για τη Ρόδο! Για να υπηρετήσουμε ένα νέο ύφος στην Τοπική Διακυβέρνηση. Να μπορούμε να κοιταζόμαστε στα μάτια. Να υπάρχει μια νέα σχέση εμπιστοσύνης, ανάμεσα στους Πολίτες και τη Δημοτική αρχή.» υπογράμμισε ο κ. Καμπουράκης.
Ο Αντώνης Καμπουράκης παρουσίασε το σήμα – λογότυπο της παράταξης του «Με Δύναμη για τη Ρόδο!», καλώντας όλους τους Ροδίτες να ξεκινήσουν ενωμένοι, τον αγώνα, με πρωταρχικό στόχο να αποκτήσει η Ρόδος την προοπτική, το κύρος, την ποιότητα, και την περηφάνια, που της αξίζουν. Το λογότυπο της παράταξης εμπεριέχει τρία βασικά χρώματα, με ξεχωριστό, συμβολισμό το καθένα:
Το Σμαραγδί, που είναι το χρώμα της Ρόδου, του Σμαραγδένιου νησιού του Αιγαίου. Του πολύτιμου τόπου μας.
Το μπλε, της θάλασσας μας. Που είναι πηγή ζωής.
Και το Πορτοκαλί, του Ήλιου. Της θετικής ενέργειας. Το χρώμα των έργων, και των αποτελεσμάτων.
Και τα τρία αυτά χρώματα, “δένονται” γύρω από το Κάστρο. Σύμβολο τιμής στο παρελθόν μας. Αλλά, και σύμβολο των μεγάλων στρατηγικών κινήσεων, του Μέλλοντός μας.

Ξεκινάμε λοιπόν!

Στην κατάμεστη Αίθουσα του Πάρκου Ροδινιού, στην πρώτη επίσημη παρουσίαση του υποψηφίου δημάρχου Ρόδου Αντώνη Καμπουράκη, παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, προσωπικότητες από όλους τους χώρους, πολιτικούς, αθλητικούς και πολιτιστικούς. Δυναμικό «παρών» έδωσαν και οι απλοί Ροδίτες, που προέρχονται από όλους τους πολιτικούς χώρους, και τις επαγγελματικές ομάδες της Ρόδου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments