«Αντί οι ΗΠΑ να βοηθούν τους …νεοναζί ας ασχοληθούν με τη Μέση Ανατολή!»

0
Dodekanisos

«Η Ουάσινγκτον θα έπρεπε να είχε εργαστεί για την επίλυση της Ισραηλινο-παλαιστινιακής σύγκρουσης αντί να στηρίξει την Ουκρανία», είπε με τοποθέτηση που έκανε στο κανάλι του στο Telegram ο Ντμίτρι          Μεντβέντεφ. Ο αντιπρόεδρος του Ρωσικού συμβουλίου Ασφαλείας είπε ότι «η Ουάσιγκτον θα έπρεπε να είχε επικεντρώσει τις ενέργειές της στη διασφάλιση διαρκούς ειρήνης στη Μέση Ανατολή, αλλά αντ’ αυτού επέλεξε να επικεντρωθεί στην Ουκρανία».

«Αυτά τα γεγονότα ήταν προβλέψιμα. Με αυτό έπρεπε να ασχοληθεί η Ουάσινγκτον και οι σύμμαχοί της. Η ισραηλινο-παλαιστινιακή σύγκρουση συνεχίζεται εδώ και δεκαετίες και οι ΗΠΑ είναι «βασικός παράγοντας. Οι ΗΠΑ έχουν παρέμβει στην περιοχή μας και βοηθούν ενεργά τους νεοναζί, φέρνοντας δύο στενά έθνη το ένα εναντίον του άλλου».

«Προφανώς μόνο ένας εμφύλιος πόλεμος σε αμερικανικό έδαφος θα βοηθούσε να καταπνίξει το μανιακό πάθος της Αμερικής για την ανάφλεξη των συγκρούσεων σε όλο τον πλανήτη».

Το πρωί του Σαββάτου, οι μαχητές της Χαμάς εξαπέλυσαν μαζική επίθεση στο Ισραήλ, εκτοξεύοντας χιλιάδες ρουκέτες, παραβιάζοντας στη συνέχεια τον φράχτη των συνόρων και καταλαμβάνοντας πολλές ισραηλινές πόλεις που συνορεύουν με τον θύλακα της Γάζας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments