Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Άντεξε για 75 λεπτά!

Άντεξε για 75 λεπτά!

0
ialisos endekada2
Dodekanisos

Ένα γκολ που σημείωσε ο Αργυρίου στο 75’, ήταν αρκετό για να δώσει την ευκαιρία στον Ιωνικό να ανοίξει τον δρόμο για να πάρει τη νίκη με 2 – 0 επί του Ιάλυσου σε παιχνίδι που έγινε στη Νεάπολη στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής (4ος όμιλος). Οι «ερυθροκίτρινοι» κρατούσαν πολύ καλά, ωστόσο μια αδράνεια στην άμυνα έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να σκοράρουν και να …λυτρωθούν. Η ομάδα του Ιωνικού είχε την υπεροχή, ωστόσο βρήκε απέναντι της μια πολύ καλά στημένη ομάδα που έκλεισε σωστά όλους τους διαδρόμους προς την εστία του Άγγελου Χειμωνέττου αλλά τελικά στο 75’ ο Αργυρίου με διπλή προσπάθεια (αφού το πρώτο σουτ εξουδετερώθηκε από τον τερματοφύλακα του Ιάλυσου), πήρε το ριμπάουντ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να κάνει το 1 – 0. Στις καθυστερήσεις, ο Καμαρά με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή, διαμόρφωσε το τελικό 2 – 0. Μετά από αυτή τη νίκη, η ομάδα της Νεάπολης διατήρησε στην κορυφή της βαθμολογίας την διαφορά ασφαλείας που έχει από τον Ερμή Ζωνιανών αλλά και τον Εργοτέλη (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ).

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΩΝΙΚΟΣ: Λέτσο, Προβατίδης, Μειμάρογλου (70′ Κατσικιας) Παντελίδης, Ζαφειρίδης (89 Κυριακιδης), Κρητικος, Καραλής (48 Καμαρά), Ζέλο, Αργυρίου, Σαπαλίδης, Πέεφ
ΙΑΛΥΣΟΣ: Χειμωνέττος, Παφιάκης, Βαλιτζό, Καρπαθάκης, Σπαρταλης, Σταυλάς (78 Μόσχoς), Δελαπόρτας, Ρεκλείτης, Αρχοντούλης, Χατζηφούντας (53 Αχειμαστος), Λίτσος (86 Φυλακουρης)

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments