Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική “Ανταγωνιστικός ο Διαγόρας, θα είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος»

“Ανταγωνιστικός ο Διαγόρας, θα είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος»

0
Dodekanisos

Ικανοποιημένος από την εικόνα που έδειξε ο Ιάλυσος στο χτεσινό δυνατό φιλικό προετοιμασίας με αντίπαλο τον Διαγόρα εμφανίστηκε ο γκολκίπερ της ομάδας Νίκος Γιδόπουλος.

Ο νεαρός πορτιέρε αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα του παιχνιδιού, στην δουλειά που γίνεται στον Ιάλυσο αλλά και στην ομάδα του Διαγόρα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Νίκος Γιδόπουλος:

«Ένα τοπικό ντέρμπι έχει πάντα τις ιδιαιτερότητες του. Το γόητρο πολλές φορές υπερισχύει της βαθμοθηρίας και αυτό το κατάλαβα πολύ νωρίς εδώ στη Ρόδο. Πιστεύω πως έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με τον Διαγόρα, το οποίο ήθελαν και οι δύο ομάδες για τους δικούς τους λόγους. Μου άρεσε η ατμόσφαιρα κατά την διάρκεια του παιχνιδιού. Σίγουρα για όλες τις ομάδες είναι σημαντικό το αποτέλεσμα, διότι από την στιγμή που μπαίνεις στο γήπεδο δεν θέλεις να χάσεις. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως βρισκόμαστε σε στάδιο προετοιμασίας και πως η κούραση είναι έντονο σημάδι, το οποίο μερικές φορές κερδίζει τις προσπάθειες των παικτών. Για αυτόν τον λόγο κανείς δεν μπορεί να δει από τώρα την πραγματική δύναμη της ομάδας. Είμαι σίγουρος πως θα είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος. Στην ομάδα είμαστε αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές και είναι απολύτως φυσιολογικό να χρειαζόμαστε χρόνο ώστε να δέσουμε σαν σύνολο. Ωστόσο η εξαιρετική δουλειά που γίνεται από το προπονητικό τιμ και η στήριξη από την διοίκηση μας βοηθούν στο να προσαρμοστούμε και να πλησιάσουμε στον στόχο που έχουμε θέσει σαν ομάδα. Ο αντίπαλος μας ήταν μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα η οποία ήθελε να κερδίσει. Ωστόσο και τα παιδιά του Διαγόρα είναι κουρασμένα από τις συνεχόμενες προπονήσεις. Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς στο πρωτάθλημα ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τους στόχους μας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments