Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Οι Anonymous έριξαν την ιστοσελίδα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών

Οι Anonymous έριξαν την ιστοσελίδα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών

0
Dodekanisos

Εκτός λειτουργίας βρίσκεται από το Σάββατο το σύστημα Ηλεκτρονικής Δημοσίευσης Πλειστηριασμών deltio.tnomik.gr με την ομάδα των Anonymous να αναλαμβάνει την ευθύνη για την ενέργεια αυτή μέσω Facebook.

Ο ιστότοπος ήταν εκτός λειτουργίας τουλάχιστον έως τις 11.30 το πρωί της Κυριακής.

«Αρπακτικά νομίζετε ότι θα σας αφήσουμε να το κάνετε; Αν νομίζετε πως ναι, είστε πολύ γελασμένοι, σύντομα θα πάρετε την απάντηση από τους Anonymous Greece για να δείτε τη δύναμη των Ελλήνων» είχαν αναφέρει, μεταξύ άλλων, οι Anonymous Greece στο μήνυμα – προειδοποίησης κατά της ελληνικής κυβέρνησης. 

Νέες απειλές των Anonymous για την Τράπεζα της Ελλάδος

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο «πόλεμος» των Anonymous με την κυβέρνηση. Αυτή τη φορά οι χάκερ εξαπέλυσαν απειλές κατά της Τράπεζας της Ελλάδος, γράφοντας στη σελίδα τους στο Facebook ότι «είστε αδύναμοι μπροστά μας! Ο λαός μας δεν σας φοβάται! Όλα θα τα βρείτε μπροστά σας!».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “Π” εισαγγελικές αρχές έχουν ήδη διατάξει έρευνα στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τις κυβερνοεπιθέσεις στην ιστοσελίδα της Ηλεκτρονικής Δημοσίευσης Πλειστηριασμών.

«Κανένα σπίτι δεν θα αγγίξετε! Greek Government, be ready (Ελληνική κυβέρνηση να είσαι έτοιμη). Έρχονται πολλά!» γράφουν σε χθεσινή ανάρτησή τους.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments