Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μείνει!

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μείνει!

0
DSC09190
Dodekanisos

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Ηρακλή Λάρδου και τη νέα αγωνιστική περίοδο άφησε ο προπονητής της ομάδας Ανδρέας Σταύρου με δηλώσεις του στο news12 . Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε τα εξής: «Θα συζητήσουμε με τον Ηρακλή για το αν υπάρξει ανανέωση της συνεργασίας μας, αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε μια φάση ξεκούρασης μετά και το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας».
Για την φετινή πορεία του Ηρακλή Λάρδου στο Πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας:
«Η πορεία μας ήταν πολύ καλή και αυτό το δείχνουν και τα αποτελέσματα. Από ένα σημείο και μετά παίζαμε πιο απελευθερωμένα αφού είχαμε πάρει κάποια θετικά αποτελέσματα που εξασφάλισαν και την παραμονή της ομάδας στην Κατηγορία. Ο στόχος που είχαμε θέσει στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και γι΄αυτό αξίζουν πολλά μπράβο στους ποδοσφαιριστές, στα παιδιά του συμβουλίου που ήταν κοντά μας καθώς και στους φιλάθλους που στήριζαν κάθε μας προσπάθεια».
Για το ενδεχόμενο η Α΄ Κατηγορία να γίνει σε 2 ομίλους (Ρόδου και Νήσων):
«Νομίζω πως δε θα εξυπηρετήσει κάτι τέτοιο. Θεωρώ πως πρέπει να υπάρχει ένας όμιλος με play off και play out . Το φετινό Πρωτάθλημα έχασε το ενδιαφέρον του από πολύ νωρίς αφού οι ομάδες που βρισκόντουσαν στη μέση της βαθμολογίας ήταν αδιάφορες χωρίς κάποιο κίνητρο. Επίσης ο τίτλος κρίθηκε αρκετά γρήγορα. Πιστεύω όπως σας είπα με την προσθήκη play off και play out και ίσως με λιγότερες ομάδες, θα μεγαλώσει το ενδιαφέρον τόσο για τον τίτλο του Πρωταθλητή όσο και στην υπόθεση του υποβιβασμού».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments