Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ανοίγουν οι προσφορές για το βοηθητικό των Μαριτσών

Ανοίγουν οι προσφορές για το βοηθητικό των Μαριτσών

0
Dodekanisos

Η διοίκηση του Ηρακλή Μαριτσών προσπαθεί να σχεδιάσει την επόμενη ημέρα μετά το τέλος του φετινού πρωταθλήματος

Ανακοίνωση με αφορμή την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων, εξέδωσε το δ.σ. του Ηρακλή Μαριτσών. Ο σύλλογος προσπαθεί να κοιτάξει την επόμενη ημέρα και θεωρεί ότι ένα από τα σημαντικά επιτεύγματα είναι η κατασκευή του βοηθητικού γηπέδου, η διαδικασία του οποίου προχωράει κανονικά. Αναλυτικά:
“Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια όλους όσους δεν φαίνονται μεν. αλλά είναι δίπλα στην ομάδα του χωριού τους χωρίς να βλέπουν πρόσωπα και καταστάσεις αλλά το καλό της ομάδας μας. Λόγω της δύσκολης κατάστασης που βιώνουμε σε όλο τον πλανήτη με τον COVID -19, προχωρήσαμε σε κάποιες ενέργειες που θα βοηθήσουν τον σύλλογο μας να ανταπεξέλθει στο δύσκολο έργο που έχουμε αναλάβει.
-Καταθέσαμε φάκελο στο πρόγραμμα χρηματοδότησης για τα μέτρα στήριξης που έβγαλε η κυβέρνηση.
-Δημιουργήσαμε ένα λογαριασμό τραπέζης που θα μπορούν όλα τα μέλη του συλλόγου να καταβάλλουν όποιο ποσό επιθυμούν για βοήθεια των υποχρεώσεων της ομάδας
-Για όσους το επιθυμούν θα μπορούμε να χορηγήσουμε τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών ώστε να δικαιολογούν τα χρήματα αυτά σαν έξοδα για την επιχείρηση τους.
Οι άνθρωποι οι οποίοι βοήθησαν σε όλο αυτό είναι οι:
Βασίλης Καραθάνος, Σάββας Γρηγοράς, Χαράλαμπος Κασέκας (λογιστικό γραφείο), Στέργος Κασέκας (δικηγορικό γραφείο) και όλο το δ.σ. του συλλόγου.
Άλλο ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα είναι η κατασκευή βοηθητικού γηπέδου μας. Στις 4 Μαίου ανοίγει ο φάκελος δημοπρασίας για να προχωρήσουμε στην υλοποίηση του. Θα μπορούν επιτέλους οι ακαδημίες των μικρών παιδιών μας να προπονούνται σε ένα ευχάριστο περιβάλλον, ατενίζοντας το μέλλον τους στον αθλητισμό. Για εμένα ως πρόεδρος και το δ.σ., κάποιοι στόχοι γίνονται πραγματικότητα. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και θα ευχαριστήσουμε προσωπικά όλους όσους βοήθησαν και συνέβαλαν σε αυτό το έργο όταν με το καλό ξεκινήσει”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments