Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Ανησυχία στην Ιαλυσό!

Ανησυχία στην Ιαλυσό!

3
oikonomideio2
Dodekanisos

Ανησυχία υπάρχει στις τάξεις των φιλάθλων του Ιάλυσου με αφορμή την επικείμενη μετακίνηση μιας μερίδας κόσμου του ΟΦΗ στο «Οικονομίδειο» την προσεχή Κυριακή για το παιχνίδι με τον Ιάλυσο. Το γεγονός ότι την τελευταία φορά που ήρθαν φίλαθλοι του ΟΦΗ στο συγκεκριμένο γήπεδο, δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση, προβληματίζει πολύ έντονα τους φιλάθλους του νησιού. Υπενθυμίζουμε ότι πριν από μερικά χρόνια, σε ένα παιχνίδι για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ανάμεσα στον Διαγόρα και τον ΟΦΗ στο ίδιο γήπεδο, οι οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας δημιούργησαν προβλήματα κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με αποκορύφωμα τις πέτρες που είχαν εκσφενδονίσει προς αθώους φιλάθλους (είχε τραυματιστεί μάλιστα τότε από αδέσποτη πέτρα ο μικρός γιος του τωρινού υπεύθυνου τύπου του Ιάλυσου Μανώλη Ξεπαπαδάκη). Για τον λόγο αυτό, ο Ιάλυσος θεωρείται δεδομένο ότι θα ζητήσει αυξημένα μέτρα ασφαλείας για την Κυριακή με την παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
johnp
johnp
8 years ago

Ναι μονο φίλτατοι Ροδίτες ξεχάσατε αν αναφαίρετε ότι τα επιτήδεια ξεκίνησαν με υπαιτιότητα οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού που ήταν μαζί με τους λιγοστούς φιλάθλους του Διαγόρα. Υπάρχουν φωτογραφίες τους με φανέλες του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού να κάθονται μαζί με τους φιλάθλους του Διαγόρα και να πάτωνε πέτρες προς τους οπαδούς του ΟΦΗ.

Μάλιστα τα πράγματα έγιναν χειρότερα από την συμπεριφορά τον αστυνομικών προς τους οπαδούς του ΟΦΗ που τους στρίμωξε μέσα σε ένα χωράφι με σύρματα γύρο γύρο χωρίς να μπορούν να φύγουν και χωρίς να μπορούν αν καλυφτούν με αποτέλεσμα για να προστατευτούν από τις πέτρες τον «φιλόξενων» φιλάθλων του «Διαγόρα» (μονο του Διαγόρα φίλαθλοι που δεν ήταν) αναγκάστηκαν να πετάξουν και αυτοί με τι σειρά τους πέτρες.

Και για να τελειώνει το παραμύθι οι φίλαθλοι του ΟΦΗ και η πραγματικοι φίλαθλοι του Διαγόρα δεν έχουν κάτι να χωρίσουν μιας και μια ζωή τους χώριζε χάσμα κατηγοριών.

Διαγόρας
Διαγόρας
8 years ago

Ρε Γροθε 1 ον εμεις ειμαστε καθαροι για τι γαυροβαζελους μιλας ρε πινοκιο??? Ειχε εναν που εσκασε για 10 λεπτα και το εχεις κανει καραμελα!!! Οσο για το χασμα κατηγοριων σε εχεi ξευτιλισει 3 φορες ο κοσμος μας λαγουδακι κρητικο!!

kapoios6
kapoios6
8 years ago

[quote name=”johnp”] re ypne foustanela 1 atomo eitan me fanela tou pao kai to kanate thema noumera,kai oi mpatsoi sas eixan parei agkalia kai den sas akoumpousan,petres eseis ksikinisate san kopelia pou eiste kai pigate pros stin kerkida ton episimon pou kathotan kai to pitsiriki pou xtypisate.sto feyga 3 poulman eisastan 150 atoma kai emeis oute 10 sto tmima pou pigame na doume tous dikous mas kai pali kanate na kateveite alla me ta prota pou fagate vgalate ftera eidika o xontros.AYTOI EISTE KOPELIA,MAGKES MONO STA SIGOURA KAI OTAN EISTE POLLOI. an den ta katalaves emeis tha eimaste stin geitonia mas kai trygiro tin kyriaki,an thelete peraste na sas ta eksigisoume.