Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Ανέβηκε στην 2η θέση η ΑΕ Κατταβιάς

Ανέβηκε στην 2η θέση η ΑΕ Κατταβιάς

0
katavia xalki
Dodekanisos

Μια άνετη νίκη ( με 5- 1) κατάφερε να πάρει η Α.Ε. Κατταβιάς κόντρα στον Πολυβώτη Νισύρου στο Ενωσιακό γήπεδο. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στον αγώνα και κατάφεραν νωρίς να προηγηθούν, ( μόλις στο 4΄) με ωραίο πλασέ του Στεφανάκη ο οποίος δέχθηκε τη μπάλα από κάθετη πάσα του Ροδίτη. Οι «κιτρινόμαυροι» επέβαλλαν τον ρυθμό τους ως το φινάλε του ημιχρόνου αλλά στην επανάληψη οι παίκτες του Πολυβώτη προσπάθησαν να ανεβάσουν την απόδοση τους για να φθάσουν στην ισοφάριση. Το γκολ όμως ήρθε από την ΑΕ Κατταβιάς στο 54’ όταν μετά από σέντρα του Κιάρρι, ο Κουλιμπαλί από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (2 – 0). Σαν να μην έφθανε αυτό, η ομάδα του Μανώλη Βασιλειάδη πέτυχε και τρίτο τέρμα δυο λεπτά αργότερα (στο 56’), με δυνατό σουτ του Στεφανάκη έξω από την μεγάλη περιοχή (3 – 0). Οι «κιτρινόμαυροι» δεν σταμάτησαν εκεί πέτυχαν και άλλο ένα τέρμα, (στο 63΄) όταν ο Νίκας εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας τον φιλοξενούμενων και κέρδισε πέναλτι, το οποίο ο ίδιος μετέτρεψε σε γκολ. Στο 79’ μετά από εκτέλεση κόρνερ για τους φιλοξενούμενους, ο Κυπραίου με κεφαλιά πέτυχε το γκολ της τιμής για τον Πολυβώτη (4 – 1) και στο 82’ ο Κρητικός με όμορφο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 5 – 1.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Κυρίτσης ( Τάσης,Βούλγαρη)
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Χατζηπέτρος, Μερκούρης, Μπουμπουλάκης, Κίαρρη, Γκλάβας, Κουμπιάδης, Σαχίνης, Στεφανάκης, Νίκας (68΄ Γκιζλής ), Κουλιμπαλί ( 75΄ Χρυσόμαλος) ,Ροδίτης ( 68΄ Κρητικός)
ΠΟΛΥΒΩΤΗΣ: Καλογεράτος, Παπαδάκης, Χαρτοφύλης Ν. (70΄ Καλογηράτος), Χαρτοφύλης Π, Κουκοβίνος, Ντάτης, Σταυριανός, Σβύνος, Κάκιας ( 60΄ Καραγιάνης) Φωτείνης, Κυπραίος (79΄ Κάσδαγλης)

Φώτης Δραγατάκης

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments