Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ανέβηκε και άλλο ο Ποσειδώνας

Ανέβηκε και άλλο ο Ποσειδώνας

0
Dodekanisos

Με τον Ποσειδώνα Καρπάθου να κερδίζει εύκολα την Αθλητική Ένωση της Κω, άνοιξε η αυλαία της 20ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Οι «βυσσινί» παρατάχθηκαν με έντεκα όλους και όλους ποδοσφαιριστές και ο Ποσειδώνας δεν αντιμετώπισε δυσκολίες για να φθάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών και να ανέβει και άλλο στη βαθμολογία.
Το σκορ άνοιξε στο 22’ ο Σπανός με απευθείας εκτέλεση φάουλ ενώ στο 60’ ο Κοντονικόλας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του (2 – 0). Στο 68’ ο Οχτάρας από τα έντεκα βήματα μείωσε σε 2 – 1 αλλά στο 78’ ο Νασόπουλος έκανε το 3 – 1 με σουτ και στο 90’ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό 4 – 1 με πλασέ από κοντά.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πλάτσης (Κόττορος, Τσέτσος)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ: Γαλάνης, Ξενοπανάγος, Φασουλέτος (75’ Μπαριαμάι), Πεπελάσι, Σπανός Ι., Καουκάκης, Μαντινάος, Αρχοντούλης (60’ Τσαβέλης), Αναγνωστόπουλος (80’ Ζυγούρης), Σπανός Ε., Κοντονικόλας (60’ Νασόπουλος)
ΑΕ ΚΩΣ: Ντιμιτρίεβιτς, Τρικοίλης, Λεγκιγκάι, Κεφαλιανός Ε., Κοτσάκι, Οχτάρας, Χατζηφούντας, Κεφαλιανός Γ., Βασιλειάδης, Πηλιγκός Α.,Ραπάι Κ.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments