Αρχική Προγνωστικά Ανεβάζουμε στροφές τώρα!

Ανεβάζουμε στροφές τώρα!

0
lorian
Dodekanisos

Παρά την υπεροχή και τις πολλές κλασσικές ευκαιρίες από πολύ νωρίς που είχε η Νάπολι δεν κατάφερε να δαμάσει την Ουντινέζε που αποδείχθηκε σκληρό καρύδι. Απώλεσε κλασσικότατη ευκαιρία μόλις στο 3′ και με απανωτές φάσεις δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία της Ουντινέζε. Κάπως έτσι χάθηκε το απόλυτο στα χθεσινά μας προγνωστικά παρά το γεγονός ότι στις άλλες 2 προβλέψεις πετύχαμε διάνα και με εξαιρετικά ποσοστά. Για να μην μακρηγορούμε όμως με 2 στις 3 χθεσινές μας σωστές επιλογές φτάσαμε τις συνολικές 369/581 και με σταθερό το υψηλό μας ποσοστό, στο 64% πάμε σε νέο κουπόνι τετραημέρου με ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

ΚΡΕΤΕ’Ι’Γ – ΛΑΒΑΛ κωδ.104
Η γηπεδούχος έχει ανάγκη τώρα, περισσότερο από ποτέ, τους 3 βαθμούς της νίκης αφού είναι μόλις 2 βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Συναντάει την χαμηλών τόνων Λαβάλ που Εφαρμόζει φανατικά και αμετάκλητα σε κάθε της ματς το πολύ γνωστό σε εμάς τους Έλληνες, σύστημα τσούκου-τσούκου. Σφιχτά και μαζεμένα στο 1ο ημίχρονο εξού και τα 16/20 ( ΗΜ Χ ) 1,75 για την ομάδα της Λαβάλ. Ευελπιστούμε να δούμε στην ολοκλήρωση του 90λεπτου το κίνητρο να επικρατεί της μεθοδικότητας!! ( 1 ) 1,95.

ΧΕΛΜΟΝΤ ΣΠΟΡ – ΕΜΕΝ κωδ.113
Δεν το συνηθίζουμε να επιλέγουμε πρωταθλήματα σαν αυτό καθότι είναι από τα πλέον ανασφαλή και αφερέγγυα. Όμως όποτε έχουμε ασχοληθεί με το εν λόγω πρωτάθλημα δεν πέσαμε έξω. Στην προκειμένη περίπτωση έχουμε Διαφορά δυναμικότητας , φόρμας και κίνητρου. Ελπίζουμε σε ματς «καθαρό» και κοιτάμε ξεκάθαρα δεξιά. ( 2 ) 1,90.

ΚΕ’Ι’ΜΠΡΙΤΖ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.118
Ποντάρισμα στον «μικρό» και με την ασφάλεια του Ημιχρόνου. Σε γήπεδο διαφορετικό από τα συνήθη «γήπεδα γκολφ» που έχει συνηθίσει να αγωνίζεται η Μάντσεστερ και με τον κόσμο της γηπεδούχου εκστασιασμένο στην εξέδρα μάλλον θα έχει πρόβλημα .για τα πρώτα 45′. Με τον θεσμό μαθημένο σε παραδοσιακές εκπλήξεις θα κοντράρουμε το φαβορί στο ημίχρονο. Περιμένουμε μία από τα ίδια στην πιθανή ενδεκάδα της Μάντσεστερ με ανάμικτους βασικούς και παγκίτες. Εάν έχουμε και τον καιρό σύμμαχο …και μας το λασπώσει τότε θα πληρωθούμε ξεκούραστα. ( ΗΜ 1 ) 9,00 και ( ΗΜ Χ ) 2,85.

ΝΟΤΙΟΣ ΑΦΡΙΚΗ – ΣΕΝΕΓΑΛΗ κωδ.153
Για όσους είδανε το 1ο ματς με την Γκάνα οι Σενεγαλέζοι ήτανε η πιο «ομάδα» μέσα στο γήπεδο βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά είχε την δύναμη να ανατρέψει έστω και με περιπέτεια ( στο 93′ ) το 0-1 που ήρθε πολύ νωρίς για αυτήν. Με εξαιρετικές επιθετικές αρετές σαν ομάδα και σωστή κυκλοφορία στα χαφ, δεν θα αφήσει την Νότιο Αφρική να πάρει τον έλεγχο του παιχνιδιού. Εάν προσέξει στα μετόπισθεν που είναι η αχίλλειος φτέρνα της τότε σίγουρα θα έχει το τρίποντο στο τσεπάκι. Εάν θα μπούμε στην διαδικασία να συγκρίνουμε ρόστερ σαφώς και η Σενεγάλη υπερτερεί καθότι οι πλειοψηφία των παικτών της αγωνίζεται σε πρωτοκλασάτα κλαμπ της Ευρώπης σε αντίθεση με αυτών της ομάδας της Νοτίου Αφρικής. Ομάδα όμως δεν είναι οι μεμονωμένοι παίκτες, είναι η απόδοση σαν σύνολο και εκεί η τυπικά γηπεδούχοι έχουν τύχη. Ποντάρουμε δεξιά με ..καθυστέρηση και αντίσταση! ( Χ/2 ) 4,40. Το ( Over ) 2,05 σε τιμή φουσκωμένη κολλάει γάντι στις 2 ομάδες αφού πληρώνει και καλά.

Τα σχόλια και τα προγνωστικά μας αφορούν αποκλειστικά το κουπόνι του στοιχήματος του ΟΠΑΠ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υπεύθυνο παιχνίδι και μόνο για ενήλικους.

{youtube}exnWxrRGCEM{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments