Αρχική Εφηβικό Άνετος ο Κλεάνθης

Άνετος ο Κλεάνθης

0
Dodekanisos

Στην 2η θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η ομάδα του Παραδεισίου

Μια ακόμα νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Κλεάνθης, στο εξ’ αναβολής παιχνίδι με τους Ατρόμητους, που έγινε στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής, επικρατώντας με 6-0, φτάνοντας με αυτό τον τρόπο την τέταρτη συνεχόμενη νίκη.

Οι νεαροί «μαυροκόκκινοι» προηγήθηκαν πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα, όταν ο Σαΐτης πλάσαρε εύστοχα (1-0). Γενικά οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλο το πρώτο μέρος, όμως από την άλλη οι Ατρόμητοι προσπαθούσαν να μπουν στο ματς και στάθηκαν πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο.

Στο δεύτερο μέρος, ο Κλεάνθης, με δυο γρήγορα γκολ ξεκαθάρισε την υπόθεση «νίκη». Στο 65′, ο Κεβάνι έστειλε με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα (2-0), ενώ στο επόμενο λεπτό, στο 66′, ο Κετσές, μετά από ατομική ενέργεια, έκανε το πλασέ για το 3-0. Όπως ήταν φυσικό, τα φτερά των Ατρομήτων… κόπηκαν με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να παίρνουν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Έτσι, στο 71′, ο Κεβάνι, με πλασέ έκανε το 4-0 και στο 73′ το 5-0, σημειώνοντας χατ-τρικ. Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε ο Παπαδόπουλος Ν. Στο 87′.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αλέξανδρος Αυγενικού (Μπάρκας, Γιαννούλης)
Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Ανδρέου, Κοσίνας, Φούσα, Χατζηδιάκος, Μάργαρης, Κόνιαρης, Παπακωνσταντίνου, Δρούλιας, Κεβάνι, Κετσές, Σαΐτης. Έπαιξαν και οι Ζουρούδης, Πηδιάκης, Κουμαριανός, Ραμάι, Παπαδόπουλος Νικ. Και Παπαδόπουλος Ελ.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ: Τόμας, Ψύχας, Λουκατάρης, Μανωλάκης, Δουκίσσης, Λυκοπάντης, Σάββας, Αντωνιάδης, Κιουπάκης, Μητσιούλης, Κεφάλας. Έπαιξαν και οι Χουσεΐν, Καρδούλιας και Παυλής.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments