Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Άνετος ο Διαγόρας!

Άνετος ο Διαγόρας!

0
rodion diagoras
Dodekanisos

Χωρίς να πιεστεί πολύ ο Διαγόρας επιβλήθηκε του Ροδίων Άθλησις με 52-81 για την δεύτερη αγωνιστική του τοπικού αντρικού πρωταθλήματος στο μπάσκετ. Παρόλο το σκορ, το Ροδίων έκανε με ικανοποιητική εμφάνιση για τα δεδομένα του παιχνιδιού και την δυναμικότητα του Διαγόρα. Το κέρδος και για τις δύο ομάδες ήταν σημαντικό. Ο δε Διαγόρας είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει παίκτες και καταστάσεις, ενώ το Ροδίων κέρδισε σε εμπειρία . Δείχνοντας ένα σύνολο που αρχίζει να δένεται και εκτός από το σκοράρισμα είχε σχετικά καλή αμυντική λειτουργία .Στα τρία πρώτα δεκάλεπτα ιδίως , αλλά και παίκτες που βοήθησαν πολύ με τις πάσες τους στην επίθεση. Από την άλλη πλευρά ο Διαγόρας είναι μια ομάδα που γνωρίζουμε την δυναμική της , έχοντας ένα πολύ διαφοροποιημένο σύνολο στο χθεσινό παιχνίδι.
Δεκάλεπτα: 7-21, 23-39(ημ.), 37-63, 52-81
Διαιτητές: Φάκαρος- Μητσού
ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ (Φραγκεσκάκης): Γιαλλούσης 4, Γιακουμάκης, Πλατής 5, Χατζηφούντας 14, Καταβαίνης 17(1), Χατζηαντωνίου, Καζουλλάκης 2, Μητσού 2 (7ασίστ), Πρωτογεράκης 2, Τζιτζικώστας 4,Κιουρτ 2.
Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Τσακίρης): Βογιατζής 11, Φυλτζανίδης 5(1), Καράβας 6, Καταβαίνης 18(1), Καστέλλας 5, Παναγιωταράκος 8, Καλιβούρης 2, Ράμος 8(1), Δούβαλης 2, Μαρουλλάκης Γ. 8, Κωσταρίδης 6, Πίτσης 2.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments