Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Άνετη πρόκριση για τον ΑΕΡΑ, 7 – 0 εκτός έδρας τον Ποσειδώνα...

Άνετη πρόκριση για τον ΑΕΡΑ, 7 – 0 εκτός έδρας τον Ποσειδώνα Καρδαμύλων

0
Stathis Andreas / Facebook
Dodekanisos

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε ο ΑΕΡΑ ο οποίος επικράτησε άνετα στη Χίο του τοπικού Ποσειδώνα Καρδαμύλων με 6 – 0.

Διαβάστε το φιλμ του αγώνα:

Στο 22’ ο Φερεντίνος ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Νικήτας στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα και κάνοντας το 0 – 1.
Στο 30’ ο Ζέελεφ έκανε ωραία πάσα στον Σπαχίου ο οποίος μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή και με ένα ιδανικό πλασέ πέτυχε το 0 –  2 δίνοντας έτσι σαφές προβάδισμα στην ομάδα του σε ένα κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης.
Στο 43’ μετά από σέντρα που έγινε από τα δεξιά, ο Σπαχίου έκανε ωραία προσποίηση και κοντινό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0 – 3.
Στο 45’ ο Αρφαράς με ένα ευθύβολο δυνατό σουτ πάνω στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για τέταρτη φορά κάνοντας το 0 – 4. Ήταν ένα πολύ όμορφο γκολ που σημείωσε ο παίκτης του ΑΕΡΑ.
Στο 53’ ο Κόρλος έκανε μια σέντρα σουτ από τα δεξιά, η μπάλα πήρε μια περίεργη τροχιά και καρφώθηκε στο βάθος της εστίας του Σαββίδη για να γίνει έτσι το 0 – 5.
Στο 58’ ο Τελλίδης στην προσπάθεια του να διώξει τη μπάλα με το κεφάλι, την έστειλε κατά λάθος στα δίχτυα της ομάδας του κάνοντας το 0 – 6.
Στο 90′ ο Αποστολάκης με διαγώνιο πλασέ από θέση αριστερά στην περιοχή έκανε το 0 – 7.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments