Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Άνετη νίκη του Διαγόρα

Άνετη νίκη του Διαγόρα

0
Dodekanisos

Με το επιβλητικό 7-0, ο Διαγόρας διπλασίασε τις νίκες του στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου Blue Star Ferries. Οι παίκτες του Διαγόρα, ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, είχαν την κατοχή, επέβαλαν τον ρυθμό με αποτέλεσμα να δημιουργήσουν αρκετές φάσεις και να πετύχουν αρκετά γκόλ. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να χτυπήσουν στην κόντρα χωρίς όμως να καταφέρουν πολλά.

ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:

4′ Πλασέ του Ζουρούδη μέσα απο την περιοχή 1-0.

6′ Μακρινό σούτ του Κατσαρή μπλόκαρε εύκολα ο Δαρζέντας.

10′ Σέντρα του Κατσαρή απο αριστερά, κεφαλιά στην κίνηση απο τον Κοκκινίδη, η μπάλα χτυπάει στο οριζόντιο και στη συνέχεια απομάκριναν οι κυανέρυθροι. 

17′ Μετά απο σέντρα του Ζουρούδη απο αριστερά στον Σαββελίδη, ο δέυτερος έκανε πάσα με την μία στον Καπουράνη όπου βρισκόταν αφύλαχτος στην καρδία της άμυνας των φιλοξενουμένων, με αποτέλεσμα να πλασάρει εύκολα απο κοντά τον Ζερβό και να γράψει το 2-0.

19′ Πάσα του Σαββελίδη στα δεξια στον επερχόμενο με φόρα Προβατίδη, με τον δεύτερο να πλασάρει υποδειγματικά πάνω στην κίνηση κάνοντας έτσι το 3-0.

31’Σέντρα του Προβατίδη απο δεξιά, πλασέ του Αλιμπά μέσα απο την περιχή χωρίς να δυσκολέψει τον Ζερβό όμως που μπλόκαρε την μπάλα σταθερά.

36′ Βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας του Καλυμνιακού απο τον Αλιμπά στον Ζουρούδη, με τον δεύτερο να πασάρει με το κεφάλι στον νεαρό Καραγιάννη ο οποίος με πλασέ νικήθηκε απο τον γκολκίπερ των Καλύμνιων κερδίζοντας έτσι κόρνερ. Κόρνερ όπου εκτέλεσε ο Αλιμπάς στο 2ο δοκάρι, όπου εκεί βρισκόταν ο Φωτεινής, ο οποίος έκανε πάσα με το κεφάλι στο ύψος της μικρής περιοχής στον αμαρκάριστο Καρπαθάκη που δεν είχε πρόβλημε με ένα δυνατό σούτ να γράψει το 4-0, όπου ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

51′ Ο Καπουράνης μπήκε στην περιοχή όπου ανατράπηκε απο τους αμυντικούς του Καλυμνιακού, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να καταλογίζει πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων. Πέναλτι που ανέλαβε να εκτελέσει ο Αλιμπάς, με τον Ζερβό να πέφτει σωστά στην αριστερή τοπυ γωνία και να λέει όχι στο 5ο γκόλ του γηραιού.

60′ Δυνατό σούτ του Αλιμπά απο το ύψος της περιοχής, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια κατέληξε άουτ.

62′ Δυνατό διαγώνιο σούτ του Αλιμπά με την μπάλα να καταλήγει λίγο δίπλα απο το δεξί κάθετο δοκάρι.

69′ Ωραίος συνδιασμός των παικτών του Διαγόρα με τον Καραγεωργίου να βρίσκεται δεξια μέσα στην περιχή, όπου έκανε την πάσα στην καρδία της αντίπαλης άμυνας εκεί που καραδοκούσε ο Καραγίαννης που με πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκόρ στο 5-0.

72′ Ωραία κάθετη πάσα του Αλιμπά στον Καπουράνη που βγήκε σε θέση τετατετ και δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 6-0.

77′ Δυνατό σούτ του Καραγιάννη μέσα απο την περιοχή, 7-0.

91′ Δυνατό σούτ 5 περίπου μέτρα έξω απο την περιοχή του Κατσαρή, με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Δαρζέντας, Προβατίδης (61’Καραγεωργίου), Καρπαθάκης, Ανδράλας, Σαββελίδης (30′ λ.τ. Καραγιάννης), Ζουρούδης (48′ Αμπελάς), Αλιμπάς, Μπαούρης, Μαίλης, Φωτεινής, Καπουράνης.
ΚΑΛΥΜΝΙΑΚΟΣ: Ζερβός, Κούρος (46’Γεωργαντάς), Καμπούρης, Κανέλλης, Φράγκος, Ηλιάδης, Ζαμπιλάς (46’Χατζηδάκης), Κλειδαράς (42′ λ.τ. Βεζυρόπουλος), Κοκκινίδης, Κατσαρής, Κάννης.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments