Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Άνετα ο “γηραιός”

Άνετα ο “γηραιός”

0
Dodekanisos

Δεν έχει αντίπαλο ο Διαγόρας στο φετινό πρωτάθλημα πετυχαίνοντας ακόμα ένα εύκολο τρίποντο σήμερα,  μια εβδομάδα μετά και από την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγοριας.

Ακόμα ένα εύκολο τρίποντο πήρε ο Διαγόρας αφού κέρδισε με το ευρύ 9-0 τη Δόξα Ψ. στο Δημοτικό Στάδιο, σε αναμέτρηση που έγινε για την 26η αγωνιστική της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Ο «γηραιός» ήταν καταιγιστικός από το πρώτο ημίχρονο καθώς κατάφερε να σημειώσει 7 τέρματα μέχρι την ανάπαυλα. Στο 3΄ ο Γεωργαλλής με κεφαλιά έκανε το 1-0, στο 12΄ ο Μαθιός το 2-0, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 16΄ έκανε το 3-0. Στο 21΄ και στο 26΄ Γεωργαλλής και Αθανασίου Α. σημάδεψαν αντίστοιχα το οριζόντιο δοκάρι του Κοντογιωργάκη. Στο 29΄ ήρθε και το 4-0 με τον Γεωργαλλή. Στο 31΄ ο Μαθιός πέτυχε χατ τρικ γράφοντας το 5-0. Το 6-0 έκανε ο Αντώνης Αθανασίου με κοντινή προβολή και στο 44΄ ο Πεταυράκης το 7-0.

Στην επανάληψη η ομάδα του Ανδρέα Σταύρου πέτυχε ακόμα δύο γκολ για το τελικό 9-0. Αρχικά στο 58΄ ο Καματερός με διαγώνιο σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 8-0 και ο Σακελλάρης με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 84΄ το 9-0.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Γιαννουκάς (Μπέκας, Καλκαβούρας)

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΔΙΑΓΟΡΑΣ Ρ.: Δαρζέντας, Χειμωνέττος (32΄ Κόρλος), Αθανασίου Α., Αθανασίου Π., Τσαγκάρης, Φλεβάρης, Πομπού, Μαθιός (35΄ Σακελλάρης), Γεωργαλλής (40΄ Καματερός), Χατζηκοσμάς, Πεταυράκης

ΔΟΞΑ Ψ.: Κοντογιωργάκης (46΄ Ηλίας), Σαββούλης, Ορφανός Χ., Παναγιωτόπουλος, Πετράς, Χατζηνικόλας, Κουνελλές, Λυριστής Θ. (46΄ Μαχραμάς), Τσοπάνογλου, Λυριστής Μ., Κωστομοίρης

 

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments