Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ανέλαβε ο Μαχλής, άμεση προτεραιότητα η παραμονή Παπαδόπουλου

Ανέλαβε ο Μαχλής, άμεση προτεραιότητα η παραμονή Παπαδόπουλου

0
Dodekanisos

Με τον πρώην ποδοσφαιριστή Μιχάλη Μαχλή να αναλαμβάνει και επίσημα τη θέση του προέδρου, ολοκληρώθηκε η σημερινή συνεδρίαση των μελών του δ.σ. του Κλεάνθη Παραδεισίου Μεγάλος στόχος είναι η αξιοποίηση του ντόπιου στοιχείου και η χρησιμοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων γηγενών παικτών. Επίσης, άμεση προτεραιότητα της διοίκησης είναι η ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Παπαδόπουλο. Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι “ροσονέρι” αναφέρονται τα ακόλουθα:

“Κατά την διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του Δ/Σ του ΑΕΣ ΚΛΕΑΝΘΗΣ, αποφασίστηκε η συνέχιση της προσπάθειας που ξεκίνησε πέρυσι για το χτίσιμο ενός ΚΛΕΑΝΘΗ με τη συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσοτέρων Παραδεισιωτών στο ρόστερ της ομάδας.
Επικεφαλής στην προσπάθεια αυτή, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων του κ΄ Θεοφιλίδη, τίθεται ο μέχρι σήμερα υπεύθυνος των ακαδημιών του συλλόγου και μέλος του Δ/Σ Μαχλής Μιχάλης.
Το Σάββατο 30/5/2020 θα συνεδριάσει ξανά το Δ/Σ για να προβεί στην αναδιάρθρωση του, χωρίς κανένα από τα μέλη που τώρα το απαρτίζουν να παραιτηθεί από το Δ/Σ.
Επίσης αποφασίστηκε να ξεκινήσει συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή της ομάδας κ΄ Παπαδόπουλο Κων/νο”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments