Αρχική Αθλητικά νέα Οι ανεγκέφαλοι και κομπλεξικοί

Οι ανεγκέφαλοι και κομπλεξικοί

0
Dodekanisos

Όταν κατασκευάζεται μια αθλητική εγκατάσταση στο νησί μας, μικρή ή μεγάλη δεν έχει σημασία, θεωρώ και πιστεύω πως όλοι μας χαιρόμαστε που τα παιδιά μας θα μπορούν να αθλούνται για την υγεία τους και μετά να ακολουθήσουν τον αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό.

Μου είναι δύσκολο όμως να πιστέψω, ότι στο νησί μας υπάρχουν άνθρωποι που δεν χαίρονται για την κατασκευή ενός αθλητικού χώρου για οποιοδήποτε άθλημα.

Πριν λίγες μέρες, το περασμένο Σάββατο, έγιναν τα εγκαίνια του γηπέδου του Α.Σ. Χάλκης, για το οποίο κάποιοι έτρεξαν, κουράστηκαν, έβαλαν μεράκι και σκοπό να ολοκληρωθεί.

Έγινε ένα γήπεδο-κόσμημα για το νησί μας, που θα το χαίρονται τα παιδιά μας.

Ωστόσο δεκαπέντε ημέρες πριν τα εγκαίνια, κάποιοι ανεγκέφαλοι και κομπλεξικοί έβαλαν στόχο να δημιουργήσουν πρόβλημα στην ολοκαίνουρια αθλητική εγκατάσταση. Παραβίασαν την πίσω είσοδο, βρήκαν ένα δοχείο με χρώμα και το έριξαν στον διάδρομο που οδηγεί προς τον αγωνιστικό χώρο.

Οι άνθρωποι του Α.Σ. Χάλκης εγκαίρως διαπίστωσαν το πρόβλημα και αποκατέστησαν την τάξη. Μετά το τέλος των εγκαινίων, η διοίκηση της ομάδας ενήργησε άμεσα και πλέον κάθε επίδοξος καταστροφέας θα καταγράφεται από τις κάμερες και θα οδηγείται στην δικαιοσύνη για τις παράνομες πράξεις του.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments