Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Γ' Δωδεκανήσου Αναζητείτε αντίπαλος…

Αναζητείτε αντίπαλος…

1
ag._loukas
Dodekanisos
Σαν φάρσα μοιάζει η ξέφρενη πορεία του Αγ. Λουκά που από την αρχή του πρωταθλήματος  μέχρι και σήμερα δε βρήκε αντίπαλο που να μην κάνει του χεριού του. Ο Ο.Φ.Ιστρίου είναι ένα ακόμη ”θύμα” στη μεγάλη λίστα του ,αφού κατάφερε σήμερα να τον κερδίσει με 5-1 εντός έδρα. Το παιχνίδι δεν χρίζει ιδιαίτερης κρητικής αφού η αγωνιστική ανωτερότητα της νεοσύστατης ομάδας της Αφάντου είναι πλέον δεδομένη . Ο Άγ. Λουκά παραμένει αήττητος για ενδέκατη αγωνιστική με τον προπονητή Γιώργο Μπακίρη να έχει δέσει την ομάδα και να υπογράφει τις επιτυχίες της .Ο  Ο.Φ.Ιστρίου  γνώριζε πολύ καλά τον  δυνατό αντίπαλο που είχε να αντιμετωπίσει  και ενώ έκανε φιλότιμες προσπάθειες για να προβάλει αντιστάσεις το μόνο που κατάφερε είναι στο φινάλε του αγώνα  να κλείσει λίγο τη ‘’ψαλίδα’’ του σκορ με το γκολ του Αλεξανδράκη στο 85’.

Τα γκολ

15’ Ο Κανέλος κέρδισε πέναλτι και ο Τάουλας με εύστοχη εκτέλεση άνοιξε το σκορ 1-0.

25’ Ο Πεσελής απόκρουσε το σουτ του Φιλίππου και στην επαναφορά ο Μανέττας από κοντά έκανε το 2-0.

40’ Ο Μανέττας με ατομική προσπάθεια έδωσε συνέχεια στα γκολ , 3-0.

60’ Από μπαλιά του Σπανού Σ., ο Κανέλος με πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 4-0.

70’ Το 5-0 έγινε από τον Μανέττα με πλασέ μέσα από την περιοχή , ύστερα από  ωραία ενέργεια του Τάουλα.

85’ Ο Αλεξανδράκης με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Καλή η διαιτησία του Καραγιάννη με βοηθούς τους  Χαροκόπο και Ντόκο.

Aγ. Λουκάς: Γκοτζάροφ, Καλογήρου, Φιλίππου, Μανέττας, Κανέλος, Χατζαντώνης, Σπανός Σ., Σαλπέας, Σπανός Μ.(70΄Πύριογλης), Χαρτερός(65΄Σέντης), Τάουλας.

Ο.Φ.Ιστρίου: Πεσελής, Χελμής, Γιαννίκος, Λόλη, Καβουκλής, Σταυρίδης, Καρούσος, Σαράντης( 60’ Φύκας), Τσιμπούκας(61’ Αλεξανδράκης), Ζωάννου, Βαγιανάκης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ΝΙΚΟΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΝΙΚΟΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
12 years ago

ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ news12.gr ΜΕ ΤΙΤΛΟ..” Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ”” ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΝ ΠΡΟΤΥΠΟ. ΤΕΛΙΚΑ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΛΗΞΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΟΛΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΗΘΟΣ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ…. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ…!!