Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Αναστόπουλος: «Περάσαμε αλώβητοι από μια δύσκολη έδρα»

Αναστόπουλος: «Περάσαμε αλώβητοι από μια δύσκολη έδρα»

0
Dodekanisos

Σημαντικό χαρακτήρισε τον βαθμό που πήρε η ομάδα του στη Ρόδο ο προπονητής της Καλαμάτας Νίκος Αναστόπουλος. Συγκεκριμένα σε δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε τα ακόλουθα:

«Ευχαριστημένοι είμαστε μόνο όταν κερδίζουμε. Καμιά φορά όμως οι συνθήκες ενός παιχνιδιού δεν σου επιτρέπουν να κερδίσεις. Είναι πολύ σημαντικό το ότι περάσαμε αλώβητοι από ια δύσκολη έδρα. Βγάλαμε μια τετράδα με τρία παιχνίδια εκτός έδρας. Συνεχίζουμε. Πρέπει να έχουμε υπομονή και επιμονή για να υλοποιήσουμε το στόχο μας. Το πρωτάθλημα δεν τελειώνει την 3ή ή την 4η αγωνιστική. Ακολουθούν δυο δύσκολα παιχνίδια και για να φανεί ο πόντος της Ρόδου θα πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι».
Ο κ. Αναστόπουλος μιλώντας περισσότερο για το παιχνίδι με τη Ρόδο είπε:
«Μπήκαμε καλά στον αγώνα. Μετά ανέβηκε η Ρόδος αλλά είχαμε τις φάσεις. Αν μπορούσαμε να σκοράρουμε θα ήταν διαφορετικό το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο περιμέναμε ότι η Ρόδος θα μας πιέσει αλλά μπορέσαμε και κρατήσαμε τη μπάλα και την κυκλοφορήσαμε. Για τη φάση του ακυρωθέν γκολ δεν μπορώ να έχω άποψη γιατί ήμουν πολύ μακριά».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments