Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Αναστέλλουν την λειτουργία τους οι Ακαδημίες

Αναστέλλουν την λειτουργία τους οι Ακαδημίες

0
Dodekanisos

Ο Κορονοϊός που ήρθε και στην χώρα μας έχει επηρεάσει για τα καλά, την λειτουργία όλων των ερασιτεχνικών συλλόγων. Ήδη το ένα μετά το άλλο τα σωματεία αναστέλλουν τις λειτουργίες των τμημάτων τους μέχρι νεοτέρας. Διαβάστε:

Ο ΑΣ ΡΟΔΟΣ
Μετά από σχετική απόφαση της διοίκησης του Συλλόγου μας , θέλοντας να προφυλάξουμε τους αθλητές μας και λόγω του μέτρου για την αναστολή των μαθημάτων στα σχολεία, ΑΝΑΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ όλες οι δραστηριότητες και προπονήσεις των τμημάτων υποδομής Κ-12,Κ-10 , Κ-8 και Κ-6 από σήμερα (10/03) και για τις επόμενες 15 ημέρες.
Για τα τμήματα υποδομής Κ-16,Κ-14 , οι αποφάσεις ακολουθούν αυτές των ποδοσφαιρικών ομάδων και ελέγχονται από την ΕΠΣΔ.

Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ
Μετά την απόφαση της ΕΠΣΔ, να αναστείλει όλα τα τουρνουά ευθύνης της Επιτροπής Καλλιέργειας και Ανάπτυξης (Κ-12, Κ-10, Κ-8 και Κ-6) μέχρι και τις 22 Μαρτίου 2020,  για λόγους προστασίας των μικρών ποδοσφαιριστών από τον κορωνοϊό, το Τμήμα Ποδοσφαίρου  του Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει ότι αναστέλλονται μέχρι νεωτέρας οι προπονήσεις των Ακαδημιών  των ηλικιών Κ-12, Κ-10, Κ-8 και Κ-6. Οι προπονήσεις των ηλικιών Κ14 και Κ16, θα συνεχιστούν κανονικά.

Ο ΑΣΚ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ
Κατόπιν της ανακοίνωσης του υπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια για κλείσιμο όλων των σχολικών μονάδων στην ελληνική επικράτεια για τις επόμενες 14 μέρες ο Σύλλογος μας ανακοινώνει :
Την αναστολή λειτουργίας όλων των τμημάτων υποδομής για τις επόμενες 14 ημέρες.
Ανάλογα με τις αποφάσεις του υπουργείου Υγείας η απόφαση θα επανεκτιμηθεί στις 25/3.
Ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία και ευχαριστούμε για τη κατανόηση. Η υγεία όλων μας είναι πάνω από όλα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments