Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ H Τελχινίδα στους τελικούς (pics & video)

H Τελχινίδα στους τελικούς (pics & video)

0
Dodekanisos

Δίκαιη νίκη με 3 – 0 σετ σε βάρος του Διαγόρα πέτυχε η γυναικεία ομάδα της Τελχινίδας η οποία κατάφερε να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης για τους τελικούς όπου θα αντιμετωπίσει το Ροδίων Άθλησις. Η ομάδα του Νίκου Τσιντομηνά που «κουβαλούσε» το 2 – 0 στις νίκες από την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, ήθελε μόνο μια νίκη, την οποία κατάφερε να πάρει στο κλειστό γυμναστήριο της τέντας, «καθαρίζοντας» έτσι την πρόκριση. Η Τελχινίδα είχε τις έμπειρες Στρατάκη και Βρατσάλη οι οποίες έκαναν την διαφορά στα κρίσιμα σημεία και βοήθησαν ώστε να κατακτηθεί ευκολότερα η νίκη. Συνολικά η Τελχινίδα έδειξε να ελέγχει το παιχνίδι, απέναντι σε έναν Διαγόρα που υπέπεσε σε αρκετά λάθη και στην ουσία μπόρεσε να είναι ανταγωνιστικός μόνο στο 3ο σετ. Και πάλι όμως η Τελχινίδα είχε τις λύσεις για να πάρει τη νίκη.

Διαιτήτευσαν οι Λαζαράκης και Χατζησταυρίδης.

Τα σετ του αγώνα: 25-21 (25’), 25-15 (27’), 25-22 (27’)

ΤΕΛΧΙΝΙΣ (Νίκος Τσιντομηνάς): Θαρρενάκη, Ζωγράφη, Καλιόζη, Τερζίου, Γκίκα, Γκιζέττη, Σούρφη, Κακλαμάνου, Ντούσκου, Βρατσάλη, Σουσάρι, Στρατάκη, Κουφομανώλη.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Νίκος Τρατσέλας): Μαμαλίγκα, Καβουνίδη, Φιλίππου, Προβατοπούλου, Χάμιτ, Αγγελοκωνσταντή, Κυπριώτη, Γιακουμάκη, Τάκο, Μπουραμά, Ευσταθίου, Βαρβεράκη

Το video του αγώνα
Δείτε όλο το παιχνίδι όπως αυτό “καλύφθηκε” livestreaming από το news12

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments