Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Αναπτέρωσε τις ελπίδες της

Αναπτέρωσε τις ελπίδες της

0
Dodekanisos

Νίκη «χρυσάφι» πέτυχε η Δόξα Καρδάμαινας στην Κάρπαθο, καθώς κέρδισε με 1-0 τον τοπικό Ποσειδώνα και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για την παραμονή στην Α΄ κατηγορία Δωδεκανήσου.

Το παιχνίδι κρίθηκε με το γκολ που πέτυχε ο Γιώργος Αρκούδας στο 20΄ με ωραίο πλασέ, όταν οι παίκτες του Δημήτρη Χρυσόπουλου με δουλεμένη αντεπίθεση βρήκαν στόχο και πήραν επάξια την πολύτιμη νίκη. Οι προσπάθειες των ομάδων δεν άλλαξαν κάτι στην ροή του αγώνα και η Δόξα «απέδρασε» από την Κάρπαθο με το τρίποντο και το ηθικό ανεβασμένο για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αξίζει να τονίσουμε ότι η ομάδα της Καρδάμαινας ταξίδεψε πρώτα για το νησί της Ρόδου και στην συνέχεια αεροπορικώς έφτασαν στην Κάρπαθο, κάτι που θα γίνει και για τον δρόμο της επιστροφής στην Κω.

Διαιτησία Αντωνάς-Στεφανάκης-Κούτσης.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΚΑΡΠΑΘΟΥ: Γαλάνης, Φασουλέτος, Κεσίδης (75’ Βιλανούτσι), Καουκάκης Γ. (82’ Ναγκολούδης), Κούτολο, Καουκάκης Χ. (60’ Νασόπουλος), Φελουζής (32΄ λ.τ Κοντονικόλας), Λαδένογλου, Τσιαβέλης, Σπανός Ε, Δράκος

ΔΟΞΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ: Γιακούμαρος, Μουνούχος, Κουρζής Σ., Πης (92’ Κόμπος), Χατζηπαναγιώτης, Χατζησεβαστός, Κόκκαλης (89’ Καλλούδης), Αρκούδας, Ζερβός (84’ Παντελής), Κάτση.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments