Ανανέωσαν Κιοσέογλου και Αμανατίδης

0

Τη φανέλα της Ρόδου και τη νέα χρονιά θα φορούν οι Τάσος Κιοσέογλου και Χρήστος Αμανατίδης. Αυτό ανακοίνωσε και επίσημα η διοίκηση των “ελαφιών” όπως και την πρώτη μετεγγραφή, τον Βασίλη Δημουλά. Αναλυτικά:
“Εξελίξεις στα ζητήματα που αφορούν στη συγκρότηση του ρόστερ, με το οποίο θα πορευτεί η Ρόδος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, σηματοδότησε η άφιξη στο νησί του προπονητή της ομάδας Νίκου Κουρμπανά και η συνάντηση εργασίας που είχε με τα μέλη της επιτροπής μεταγραφών, τον πρόεδρο Αντώνη Μαρτίνη, τον γενικό αρχηγό Νικήτα Μαλλιάκα και τον γυμναστή Μιχάλη Χαρίτο.
Η διοίκηση ανακοινώνει με χαρά την ανανέωση της συνεργασίας με τους Άκη Γεωργίου, Τάσο Κιοσέογλου και Χρήστο Αμανατίδη, καθώς και την απόκτηση του 19χρονου κεντρικού αμυντικού Βασίλη Δημουλά, ο οποίος συμμετείχε στο περασμένο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας με τα χρώματα του Άρη Αρχαγγέλου.
Παράλληλα, εύχεται στους τέσσερις ποδοσφαιριστές καλή ποδοσφαιρική σεζόν και διαβεβαιώνει τους φίλους του συλλόγου πως θα συνεχίσει να εργάζεται για τη δημιουργία μίας ομάδας, που θα τους κάνει υπερήφανους”.