Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Αναληθή τα όσα είπε ο κ. Νικολής!»

«Αναληθή τα όσα είπε ο κ. Νικολής!»

0
polivotis2
Dodekanisos

«Αναληθή» χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του Πολυβώτη Νισύρου Στέλιος Φωτεινής, τα όσα υποστήριξε ο αντιπρόεδρος του Αγίου Λουκά Αφάντου Φάνης Νικολής, σχετικά με τον υπεράριθμο αριθμό ατόμων εντός αγωνιστικού χώρου στο χθεσινό μεταξύ τους παιχνίδι. Ο κ. Φωτεινής μιλώντας σήμερα στην εκπομπή του Δημήτρη Δραγάτη στον ραδιοφωνικός σταθμό TOP FM, μεταξύ άλλων επεσήμανε και τα ακόλουθα:
«Μάλλον θέλουν να δικαιολογήσουν κάπου τα πέντε γκολ που δέχθηκαν. Δεν εξηγείται αλλιώς. Δεν ισχύουν αυτά που έχει ισχυριστεί ο κ. Νικολής. Κανένας υπεράριθμος δεν υπήρχε εντός αγωνιστικού χώρου. Στον πάγκο μας υπήρχαν μόνο οι αναπληρωματικοί ποδοσφαιριστές και έξω από τα αποδυτήρια όπως λέει, ήταν ένας δημοσιογράφος, ο κ. Μπακίρης από την πλευρά του Αγίου Λουκά και εγώ. Δεν έγινε το παραμικρό. Ίσα ίσα που παίκτης τους μίλησε άσχημα κάποια στιγμή στον βοηθό. Για όσους θέλουν, υπάρχει και το video του αγώνα. Μπορούν να το δουν και να μετρήσουν πόσοι είναι μέσα στον αγωνιστικό χώρο».
Ο κ. Φωτεινής τόνισε και τα ακόλουθα:
«Θέλω να πω και κάτι ακόμα. Στον πρώτο γύρο στο γήπεδο Αφάντου, μας έδωσαν μόνο δώδεκα μπουκάλια νερό. Όταν αργότερα τους ζητήσαμε μας είπαν ότι μας έδωσαν ήδη! Ευτυχώς που μερίμνησαν οι άνθρωποι του ΑΕΡΑ που ήταν εκεί τους οποίους και ευχαρίστησα. Εμείς δεν είπαμε τίποτα. Ούτε και το κάναμε θέμα…».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments