Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Ανακοίνωση του Διαγόρα

Ανακοίνωση του Διαγόρα

0
diagoras stadio
Dodekanisos

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Διαγόρα μετά από συνεδρίαση των μελών της που πραγματοποιήθηκε χθες. Το πλήρες κείμενο είναι το ακόλουθο:
«Κατά την έκτακτη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Γ.Σ. Διαγόρας
της 15ης Μαΐου 2013 και μετά την λήξη της ποδοσφαιρικής περιόδου και παράλληλα, της παραίτησης της Διοικούσας Επιτροπής Ποδοσφαίρου, ο πρόεδρος και το υπόλοιπο Δ.Σ.
του συλλόγου, ευχαριστούν τα μέλη της Επιτροπής κ. Μιχάλη Μέντο, Μανόλη Γλυνό και Γιάννη Τσιγάρο, που πριν από ένα χρόνο ανέλαβαν την πρωτοβουλία να συμμετάσχει
η ομάδα στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής Κατηγορίας, παρά τις πολύ δύσκολες συνθήκες που υπήρχαν εκείνη την στιγμή.
Επίσης, ευχαριστούν όλα τα υπόλοιπα μέλη που εντάχθηκαν στη Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου, όπως και όλους όσους στήριξαν ηθικά και υλικά το όλο εγχείρημα, που στο τέλος αποδείχτηκε ικανοποιητικό, δεδομένου ότι ο Διαγόρας ολοκλήρωσε με αξιοπρέπεια τις υποχρεώσεις του.
Ακόμη, τους αγνούς φιλάθλους που στήριξαν τους νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές μας, το μέλλον του ροδίτικου ποδοσφαίρου.

-Σχετικά με την συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος της απελθούσης Διοικούσας Επιτροπής Ποδοσφαίρου κ. Μιχάλης Μέντος, αναφορικά με την ανασκόπηση της ποδοσφαιρικής χρονιάς, η διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας επισημαίνει ότι ο κ. Μέντος εξέφρασε προσωπικές του απόψεις, που ίσως άγγιξαν τα όρια της παρεξήγησης, αλλά που ειπώθηκαν από ένα άτομο που υπηρετεί το σωματείο μας για πάνω από 50 χρόνια.

-Με την ευκαιρία της έναρξης του προγραμματισμού της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, η διοίκηση καλεί όλους όσους πραγματικά αγαπούν το Διαγόρα, να σταθούν δίπλα της, καθώς μόνο ενωμένοι μπορούμε να διατηρήσουμε ψηλά το ιστορικό μας σωματείο.

-Τέλος, η διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας συγχαίρει την παιδική ομάδα του συλλόγου, που κατέκτησε δικαίως το αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΠΣΔ, την περίοδο 2012-2013.

Σας ευχαριστούμε»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments