Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Ανακοίνωση των Ιδιοκτητών Ταξί για την καταγγελία εις βάρος συναδέλφου τους

Ανακοίνωση των Ιδιοκτητών Ταξί για την καταγγελία εις βάρος συναδέλφου τους

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση  εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο των Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου, αναφορικά με την καταγγελία που έχει κάνει 40χρονος οδηγός μικρού τουριστικού λεωφορείου, κατά ταξιτζή, σύμφωνα με την οποία, ο τελευταίος μαζί με συναδέλφους του, του επιτέθηκαν και τον ξυλοκόπησαν την ώρα που επρόκειτο να μεταφέρει τουρίστες στο αεροδρόμιο της Ρόδου.

Στην ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι η Διοίκηση πρόκειται να πάρει αποφάσεις αφού όμως πρώτα ολοκληρωθεί το έργο της δικαιοσύνης.

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 3 Σεπτεμβρίου 2017 και ήδη ο 40χρονος οδηγός, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα του Σωματείου Οδηγών Τουριστικών Λεωφορείων Ρόδου «Ο Κολοσσός», έχει υποβάλλει στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου,μήνυση κατά του ταξιτζή και παντός άλλου υπευθύνου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου καταδικάζει τη βία και στην ανακοίνωση του αναφέρει τα εξής:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Ρόδου, καταδικάζει οποιαδήποτε μορφή βίας και παρανομίας. Σχετικά με το περιστατικό που αφορά οδηγό τουριστικού λεωφορείου και στο οποίο φέρεται να έλαβε μέρος μέλος του Δ.Σ. η διοίκηση θα πάρει τις αποφάσεις της, αφού ολοκληρωθεί το έργο της δικαιοσύνης».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments