Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Αναδιπλώθηκαν στον Ξάνθο!

Αναδιπλώθηκαν στον Ξάνθο!

0
3
Dodekanisos

Ανακοίνωση, εντελώς διαφορετική από τα όσα έλεγε χθες ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Χριστόδουλος Γρύλλης εξέδωσε η διοίκηση του Ξάνθου Πάτμου σχετικά με το πρόσφατο παιχνίδι κόντρα στη Δόξα Καρδάμαινας και το γκολ που σημειώθηκε από …αναπληρωματικό ποδοσφαιριστή. Η ομάδα της Πάτμου δέχεται ότι το γκολ δεν θα έπρεπε να μετρήσει και κάνει λόγο για ανθρώπινο λάθος του διαιτητή. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η διοίκηση του Α.Σ. “ΞΑΝΘΟΣ Ο ΠΑΤΜΙΟΣ” σεβόμενη το φίλαθλο κοινό , νοιώθει την ανάγκη να δώσει τη δική της απάντηση σχετικά με την επίμαχη φάση της επίτευξης τέρματος της ομάδος μας στον αγώνα της περασμένης Κυριακής 10-11-2013 με την αντίστοιχη ομάδας της Κω Δόξα Καρδάμαινας.
ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ :

1ον) το γκολ δεν θα έπρεπε να μετρήσει βάση του “ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ” ( ΚΑΝΟΝΑΣ 3 – Επίτευξη τέρματος ενώ βρίσκεται προσθετό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο ).
2ον) η κατακύρωση του τέρματος όπως όλοι είδαν οφείλεται σε ανθρώπινο λάθος ( θα μας επιτρέψετε χωρίς εισαγωγικά ) του διαιτητή .
Στα πλαίσια της διεξαγωγής ενός ποδοσφαιρικού αγώνα όλοι είμαστε υποχρεωμένοι να υπάκουμε στις αποφάσεις των διαιτητών ._
Εμείς πάντως παρόλα αυτά θα συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με τον αθλητισμό και να μυούμε τους νέους σε αυτόν , ακόμα και αν αδικούνται .
Η αγωνιστική μάχη είναι συνεχής όπως η μάχη για την ιδία την ζωή . Η διάκριση δεν αυτοσκοπός δικός μας . Αυτοσκοπός δικός μας είναι η συμμέτοχη .
Στα πλαίσια του “ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ” (FAIR PLAY) η παραπληροφόρηση και η δημιουργία εντυπώσεων δεν βοηθά κανέναν και κυρίως αυτόν που αδικείται».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments