Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Άλλο ένα βήμα παραμονής!

Άλλο ένα βήμα παραμονής!

0
apollon aera
Dodekanisos

Άλλο ένα πολύ σημαντικό βήμα προκειμένου να μπορέσει να εξασφαλίσει την παραμονή του έκανε ο Απόλλων Απολλώνων ο οποίος σε σημερινό εξ’ αναβολής παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας, επικράτησε στο γήπεδο του με 1 – 0 του ΑΕΡΑ. Οι γηπεδούχοι που είχαν τον άνεμο μαζί τους στο πρώτο ημίχρονο, κατάφεραν στο διάστημα αυτό να ελέγξουν το παιχνίδι και να προηγηθούν με 1 – 0. Στην επανάληψη, η ομάδα του Αφάντου εκμεταλλεύτηκε με τη σειρά της τον άνεμο και έδειχνε να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Είχε μάλιστα σημαντικές ευκαιρίες (με αποκορύφωμα δυο δοκάρια, ένα με τον Επιφάνη και ένα με τον Τριχιά ) για να φθάσει στην ισοφάριση, χωρίς όμως να τα καταφέρει.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Παπαχριστοδούλου με κεφαλιά μέσα από την μεγάλη περιοχή (1 – 0).
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Ι. Μακαρούνας, Σκούμπρος, Χατζηκυριάκος, Μ. Μακαρούνας, Γεωργίου, Κυριακάκης (65′ Ισκάς), Λαθούρης, Δημητρόπουλος (46′ Γεωργαλλής), Διακουράκης, Λολάκης, Παπαχριστοδούλου (75′ Γιαννακόπουλος)
ΑΕΡΑ: Καλανδράνης, Μαλλιάκας, Επιφάνης, Ροκάϊ, Νικολής, Κατσαρής, Λαουδίκος (67′ Παπαβασιλείου), Κασιώτης, Τομάζος (83′ Μίγκλης), Τριχιάς, Κιόττου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments