Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Αλλιώς τα είδαν οι Βετεράνοι Ρόδου – Διαγόρα

Αλλιώς τα είδαν οι Βετεράνοι Ρόδου – Διαγόρα

0
veteranoi
Dodekanisos

Σε αντίθεση με τα όσα υποστηρίζει μερίδα παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Καλύμνου σχετικά με την φιλοξενία και την διοργάνωση του πρόσφατου τουρνουά που έγινε στη Σαντορίνη στη μνήμη του Κώστα Παπαοικονόμου, ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ρόδου – Διαγόρα με ανακοίνωση του παρουσιάζει εντελώς διαφορετικά τα πράγματα. Η ανακοίνωση αναφέρει:
«Με αφορμή το 3ο Περιφερειακό τουρνουά Βετεράνων Ποδοσφαιριστών που πραγματοποιήθηκε στο όμορφο νησί της Σαντορίνης στις 22 & 23 Ιουνίου ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Ρόδου – Διαγόρα θέλει να ευχαριστήσει από καρδιάς τους συντελεστές αυτής της διοργάνωσης. Την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ειδικά του εντεταλμένους Περιφερειακούς Συμβούλους για θέματα αθλητισμού στα Δωδεκάνησα και Κυκλάδες αντίστοιχα κ.κ. Δρακιού Μιχαήλ και Γρυπάρη Δημήτριο. Μα πάνω απ’ όλα την ψυχή του τουρνουά εντεταλμένο Περιφερειακό Σύμβουλο Θύρας Ηλία Μάϊνα ο οποίος με την άφιξή μας και την αναχώρησή μας από το νησί της Σαντορίνης προσπαθούσε να βοηθήσει ούτως ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα στα μέλη της αποστολής μας και κατά γενική ομολογία τα κατάφερε άψογα.
Είμαστε υπόχρεοι απέναντι σ’ αυτόν τον ΑΝΘΡΩΠΟ για ότι έκανε για την αποστολή μας.
Για την ιστορία στο 3ο Περιφερειακό τουρνουά στην μνήμη του «ΚΩΣΤΑ ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ» έλαβαν μέρος ομάδες : ΡΟΔΟΣ-ΔΙΑΓΟΡΑΣ, ΛΕΡΟΣ, ΚΑΛΥΜΝΟΣ, ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ και ΝΑΞΟΣ.
Οι εν λόγω αγώνες, που τους παρακολούθησαν τόσο ο ντόπιο πληθυσμός, όσο και τουρίστες που παραθέριζαν στο νησί, αποτελούν περίτρανη απόδειξη ότι ο αθλητισμός δεν είναι προνόμιο μόνο των νέων αλλά όλων των ηλικιών.
Λαμβάνοντας υπ’ όψη το σύγχρονο τρόπο ζωής, η δια βίου άθληση αποτελεί αναμφισβήτητα έναν από τους παράγοντες που επιδρούν θετικά στην ψυχοσωματική μας υγεία, προσδίδοντας χρόνια και ζωή στους αθλούμενους.
Με αφορμή αυτό το τουρνουά οι Παλαίμαχοι όλων των νησιών που συμμετείχαν, ανανεώσαν το ραντεβού τους για περαιτέρω αγώνες συμβάλλοντας κατά αυτό τον τρόπο στην προώθηση του αγωνιστικού βετερανισμού.
Στο 3ο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα δεν υπήρχαν νικητές και ηττημένοι, νικητής ήταν ο αθλητισμός, η υγεία και η κοινωνική αλληλεγγύη»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments