Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Άλλες δυο φάσεις που «φωνάζει» ο Ακουσίλαος (video)

Άλλες δυο φάσεις που «φωνάζει» ο Ακουσίλαος (video)

1
akousilaos erasitexniko2
Dodekanisos

Δείτε σε video άλλες δυο φάσεις από την αναμέτρηση του Ακουσιλάου με τον ΠΑΣ Ασκληπειού (1 – 4) όπου οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για την διαιτησία του Θωμά Πατσιόπουλου. Και οι δυο φάσεις είναι του πρώτου ημιχρόνου και ενώ το σκορ ήταν ακόμα στο 1 – 0. Στην 1η φάση, οι Χωρίτης και Ροδίτης διεκδικούν τη μπάλα και ο διαιτητής δίνει επιθετικό φάουλ κάτι που δεν άρεσε στους γηπεδούχους και το αμφισβητούν (σύμφωνα με δήλωση του προπονητή τους Γιώργο Ξύπα, ο «βοηθός» Μιχάλης Φραγκίνης δεν σήκωσε το σημαιάκι του για να υποδείξει φάουλ και το έδωσε ο διαιτητής ο οποίος εκείνη την ώρα ήταν πολύ κάτω από το χώρο της μεσαίας γραμμής).
Στην 2η φάση ο Αγγελής ανατρέπει τον Καραμούτα ο οποίος είναι έτοιμος να ξεχυθεί προς τα αντίπαλα καρέ. Η φάση εξελίσσεται πολύ μακριά από την εστία του ΠΑΣ Ασκληπειού ωστόσο οι γηπεδούχοι αναρωτιούνται αν «σήκωνε» κόκκινη κάρτα και όχι κίτρινη που τελικά βγήκε.

{youtube}ByzHc8Ze9B0{/youtube}
{youtube}NyYLwm_o_SE{/youtube}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
pas
pas
11 years ago

oso perisoteres faseis toso pio poli ektitheste.akou kokkini karta;profani eukairia gia goal diladi sto kentro tou gipedou me tin mpala apo tin kontra na exei ftasei ston termatofilaka.gelaei kathe igihs skeptomena filathlos.