Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Αλλάζει ομάδα ο Μαθιός

Αλλάζει ομάδα ο Μαθιός

9
mathios panagiotis
Dodekanisos

Σε άλλη ομάδα του τοπικού μας πρωταθλήματος θα συνεχίσει την καριέρα του τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Παναγιώτης Μαθιός! Είναι κάτι που ουσιαστικά προανήγγειλε ο ίδιος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Η ομάδα αυτή είναι της Α’ Κατηγορίας και θα έχει πρωταγωνιστικούς στόχους στο νέο πρωτάθλημα. Εξελίξεις αναμένονται το αμέσως επόμενο διάστημα. Ο Παναγιώτης Μαθιός που είναι ένας ικανότατος επιθετικός δεν είχε η αλήθεια και τόσο καλή χρονιά με τα χρώματα του Κλεόβουλου δεδομένου ότι ταλαιπωρήθηκε αρκετά με έναν τραυματισμό στους κοιλιακούς του. Ήταν κάτι που τον εμπόδισε να αποδώσει σύμφωνα με τις πραγματικές του δυνατότητες καθώς και ο ίδιος δεν ένιωθε καλά. Το αμέσως επόμενο διάστημα όμως (ίσως την ερχόμενη εβδομάδα) θα μεταβεί στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Σε είκοσι ημέρες μετά την επέμβαση θα είναι απόλυτα εντάξει και έτσι θα μπορεί να αγωνίζεται και πάλι χωρίς να έχει ενοχλήσεις.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Authentikos
Authentikos
9 years ago

Na doume ta epomena koroida poy tha tou dwsoun petamena lefta….kserete kapoia pragmata sto topiko exoun kai oria…gia na doume anamenoume prosexws…apla merikoi theopioitai kapoious paixtes pou den to aksizoun…!!

Σαραντης Μιχάλης
Σαραντης Μιχάλης
9 years ago

Πεταμένα λεφτα; Ένας απο τους πιο επιτυχημένους επιθετικούς του τοπικού ..πεταμένα λεφτα για εναν παίχτη που τον αναγνωρίζουν οι καλύτεροι παίχτες του τοπικού που ακομα και εσυ ο ίδιος αναγνωρίζεις.! Το αν δν παμε εναν παίχτη – ποδοσφαιριστή για την ζωη η τον χαρακτήρα του η οποιοδήποτε λογο δν παει να πει σε αυτο που κανει δν ειναι καλος . Και ο Παναγιώτης ανεξάρτητα αν ειναι φιλος μ σε αυτο που κανει ειναι καλος !

stavros
stavros
9 years ago

mono na mas enimerosi grigora pou tha paei gia na koimithoume kai ligo gt exoume xasei ton upno mas apo to agxos mas gia to pou tha paei o mathios………….

Authentikos
Authentikos
9 years ago

[quote name=”Σαραντης Μιχάλης”]Πεταμένα λεφτα; Ένας απο τους πιο επιτυχημένους επιθετικούς του τοπικού ..πεταμένα λεφτα για εναν παίχτη που τον αναγνωρίζουν οι καλύτεροι παίχτες του τοπικού που ακομα και εσυ ο ίδιος αναγνωρίζεις.! Το αν δν παμε εναν παίχτη – ποδοσφαιριστή για την ζωη η τον χαρακτήρα του η οποιοδήποτε λογο δν παει να πει σε αυτο που κανει δν ειναι καλος . Και ο Παναγιώτης ανεξάρτητα αν ειναι φιλος μ σε αυτο που κανει ειναι καλος ![/quote]
Auti einai i gnwmi sou kai krata tin gia sena file…egw exw tin dikia mou ..den exw kati me ton mathio..apla sou lew den yparxoun ayta ta posa poy kleinoyn ton paixti..ta 10 xiliarika pou dinoun otan eksw o kosmos den exei douleia einai proklitiko katalaves…?

Τάσος μπακας
Τάσος μπακας
9 years ago

φιλαράκια ακούστε ο ΜΑΘΙΟΣ είναι ένα απο τους καλείτερους παίχτες στο τοπικό και μν σχολίαζετε κάτι το οποίο δν γνορειζετε οκ … μακάρι να είτανε όλει τόσο φιλότιμη σαν τον Παναγίοτι και τα αλλα τα παιδιά … και κάτι τελευταίο να κραζετε μπροστά και όχι πισο απο τιν πλατι τον άλλον …

Απαπαπαπα
Απαπαπαπα
9 years ago

Ρε φιλε μας έβγαλες τα ματια!!!
Η μονη σωστή λέξη που έγραψες ηταν ο Μαθιός! Και δίκιο να εχεις το χάνεις!
Η νεοελληνική γλώσσα σε παρακαλεί να μην μου απαντήσεις!

απησταιυτω
απησταιυτω
9 years ago

[quote name=”Απαπαπαπα”]Ρε φιλε μας έβγαλες τα ματια!!!
Η μονη σωστή λέξη που έγραψες ηταν ο Μαθιός! Και δίκιο να εχεις το χάνεις!
Η νεοελληνική γλώσσα σε παρακαλεί να μην μου απαντήσεις![/quote]
axaxxaaxaxaxaxaxax

asdf
asdf
9 years ago

Θα πάει στην ομάδα της καρδιάς του… … …

Komenos7
Komenos7
9 years ago

[quote name=”Authentikos”]
Auti einai i gnwmi sou kai krata tin gia sena file…egw exw tin dikia mou ..den exw kati me ton mathio..apla sou lew den yparxoun ayta ta posa poy kleinoyn ton paixti..ta 10 xiliarika pou dinoun otan eksw o kosmos den exei douleia einai proklitiko katalaves…?[/quote]

Diladi an esy gnwrizes to topi opws to gnwrizei o Mathios, kai sou ekane mia omada tou nhsiou protasi me 10 xiliarika, tha eleges “oxi”, epeidi to thewreis proklitiko stis meres pou zoume?

An kapoios ftaiei, den einai o Mathios pantws.