“Αλλάξτε τις κατευθυντήριες γραμμές για τον κορωνοϊό”

Μια ομάδα γιατρών προτρέπει τους κορυφαίους κυβερνητικούς αξιωματούχους της Αμερικής να αντιστρέψουν γρήγορα τις συστάσεις που σχετίζονται με την καραντίνα των παιδιών αλλά και με τον εμβολιασμό τους.

 «Σας προτρέπουμε σθεναρά να αναθεωρήσετε τις κατευθυντήριες γραμμές του CDC για τον COVID-19 σχετικά με τις δοκιμές, την απομόνωση και τις συστάσεις εμβολίων για τα παιδιά, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι οι πολιτικές δημόσιας υγείας δεν κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό», έγραψε η ομάδα, Urgency of Normal, σε μια ανοικτή επιστολή που έστειλε τόσο προς τον τον συντονιστή αντιμετώπισης του COVID-19 του Λευκού Οίκου Dr. Ashish Jha  αλλά και την διευθύντρια του CDC Dr. Rochelle Walensky.

Μεταξύ άλλων επισημαίνει και τα εξής:
«Η φάση έκτακτης ανάγκης του κορωνοϊού έχει τελειώσει. Καλούμε το CDC να ενημερώσει τις τρέχουσες κατευθυντήριες γραμμές για να αντικατοπτρίζει την εποχή της ενδημικής διαχείρισης κατά την οποία οι λοιμώξεις από τον κορωνοϊό αντιμετωπίζονται παρόμοια με άλλους εποχιακούς αναπνευστικούς ιούς, οι οποίοι δεν απαιτούν εξετάσεις ρουτίνας ή απομόνωση”

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments