Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Άξιζε τη νίκη ο Αστέρας Παστίδας

Άξιζε τη νίκη ο Αστέρας Παστίδας

0
asteras aod
Dodekanisos

Ισόπαλοι με σκορ 1 – 1 αναδείχθηκαν Αστέρας Παστίδας και ΑΟ Δικαίου σε ένα αρκετά καλό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Παστίδας. Η υπεροχή ήταν μοιρασμένη στην μεγαλύτερη διάρκεια, με τους γηπεδούχους πάντως να στέκονται πολύ καλά και να φθάνουν περισσότερες φορές κοντά στο γκολ, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Στο πρώτο ημίχρονο, ο Αστέρας είχε την υπεροχή και κατάφερε να προηγηθεί με ένα γκολ του Πολυχρόνη, όμως ένα λάθος στην αντίπαλη άμυνα έδωσε την ευκαιρία στους Κώους να φθάσουν στην ισοφάριση, χωρίς μέχρι εκείνο το σημείο να έχουν δείξει κάτι επιθετικά. Στην επανάληψη, η ομάδα του ΑΟΔ ανέβηκε αισθητά και έγινε πιο πιεστική, χωρίς όμως και πάλι να μπορεί να δημιουργήσει την κλασική ευκαιρία στην εστία του Ροδανάκη. Προς το τέλος του αγώνα και ενώ το παιχνίδι έγινε πιο ανοιχτό, ο Αστέρας ήταν η ομάδα που είχε πιο σημαντικές ευκαιρίες για να πάρει το «τρίποντο» και ίσως να μπορούσε να τα είχε καταφέρει αν οι παίκτες του είχαν περισσότερο καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Οι γηπεδούχοι «φωνάζουν» και για μια φάση στο 68’ όπου ζήτησαν πέναλτι μετά από μαρκάρισμα που έγινε πάνω στον Πολυχρόνη μέσα στην μεγάλη περιοχή. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τσαραπατσάνης έκανε την απόκρουση του αγώνα στο 83’ όταν έπεσε εντυπωσιακά στην δεξιά του γωνία για να αποκρούσει ένα πολύ δύσκολο σουτ του Πάπα. Μάλιστα στη φάση αυτή χτύπησε στο χέρι του.
Στο 10’ ο Πολυχρόνης με κεφαλιά από καλό σημείο μέσα στην μεγάλη περιοχή έκανε το 1 – 0 αλλά στο 20’ ο Χατζηφούντας εκμεταλλεύτηκε λάθος του Ροδανάκη και με πλασέ έκανε το 1 – 1.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Παπαγιαννίδης (Χαρισμανίδης, Σταμάτης Γιακουμάκης) ο οποίος ήταν ιδιαίτερα σχολαστικός και σφύριζε αρκετά. Στο 64’ αποβλήθηκε ο Φυτάς με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αντικανονικό μαρκάρισμα.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Ροδανάκης, Καλαϊτζίδης, Κακαζούκης, Καρύδης, Καραγιάννης, Χαριτάκης, Δραγάτης (70’ Καλαγρής), Πάπα, Λενιού, Πολυχρόνης (65’ Κυρίτσης), Διακάκης
ΑΟ ΔΙΚΑΙΟΥ: Τσαραπατσάνης, Βακουφτσής, Θεοδώρου (52′ Κεφαλιανός), Μαριάς, Σωτήρι, Χατζησουλεϊμάν, Φυτάς, Βλαντιμίροφ (69′ Μουνούχος), Πανόπουλος, Χατζηφούντας, Οικονόμου

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments