«Αξίζαμε το πρωτάθλημα»

Την άποψη του για την φετινή παρουσία της Ρόδου,, στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, εξέφρασε μέσω δηλώσεων του στο www.news12.gr ο Σταμάτης Καντιμοίρης. Ο έμπειρος μεσοαμυντικός όταν ρωτήθηκε σχετικά, απάντησε ως εξής:
«Η φετινή χρονιά σαφώς και δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένη. Θα έπρεπε να πάρουμε το πρωτάθλημα γιατί το αξίζαμε. Ήταν μια κακή χρονιά. Ήταν μια κακή παρένθεση για εμάς»
-Τι πιστεύεις ότι έφταιξε και η Ρόδος δεν μπήκε έστω στα μπαράζ;
«Τα οικονομικά και τα λειτουργικά προβλήματα που είχαμε καθόλη την διάρκεια της χρονιάς. Ήταν βασικές αιτίες για να μην μπούμε έστω στα μπαράζ. Έπαιξε ρόλο και η ατυχία όμως. Σε κάποια παιχνίδια θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς και να είμαστε πιο άνετοι»
-Με το χέρι στην καρδιά πιστεύεις ότι και εσείς οι παίκτες έχετε ευθύνη;
«Νομίζω όχι πολλές. Αν ο μεγαλομέτοχος είχε στηριχθεί περισσότερο από άτομα που του υποσχέθηκαν, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά και θα είχαμε ανέβει κατηγορία»
-Πιστεύεις ότι αυτή η Ρόδος έχει μέλλον;
«Η Ρόδος θα είχε μέλλον αν έμενε πέρσι στην Β’ Εθνική ή έστω αν έβγαινε φέτος. Τώρα δεν ξέρουμε πιο είναι το αύριο. Πάντα όμως στις δύσκολες στιγμές, βρίσκεται η λύση για τη Ρόδο. Η ελπίδα εξάλλου πεθαίνει πάντα τελευταία.»

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments