Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Ακρωτηριάστηκε τρίχρονο κοριτσάκι σε πλοίο από Ηράκλειο για Πειραιά

Ακρωτηριάστηκε τρίχρονο κοριτσάκι σε πλοίο από Ηράκλειο για Πειραιά

0
Dodekanisos

Τραυματίσθηκε ένα τρίχρονο κοριτσάκι όταν ταξίδευε με την οικογένεια του με το πλοίο της γραμμής από Ηράκλειο προς Πειραιά.

Το κοριτσάκι, που είναι η κόρη του Β’ Μηχανικού του Ε/Γ-Ο/Γ “ΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΛΑΣ”, καθώς έκλεινε την πόρτα της καμπίνας του, εγκλώβισε το μεσαίο δάχτυλο του αριστερού χεριού του, με αποτέλεσμα αυτό να ακρωτηριαστεί.

Το πλοίο βρισκόταν στο λιμάνι του Πειραιά και άμεσα υπήρξε κινητοποίηση για τη μεταφορά του παιδιού στο νοσοκομείο.

Άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε το τρίχρονο κορίτσι σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται μετά τη συγκόλληση, που πραγματοποιήθηκε στο δάχτυλο του.
Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, αναφέρει τα εξής:
Ενημερώθηκε βραδινές ώρες σήμερα, το Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, από μέλος πληρώματος του Ε/Γ-Ο/Γ “ΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΛΑΣ” Ν.Η. 33, το οποίο είχε καταπλεύσει πρωινές ώρες στον λιμένα Πειραιά, ότι η κόρη του Β’ Μηχανικού, ηλικίας τριών (03) ετών, η οποία ταξίδευε με την υπόλοιπη οικογένεια του, ως επιβάτης με το ως άνω πλοίο, από απροσεξία καθώς έκλεισε η πόρτα της καμπίνας, ακρωτηρίασε το μεσαίο δάχτυλο του αριστερού της χεριού.
Άμεσα η 3χρονη μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου πραγματοποιήθηκε συγκόλληση του δακτύλου και παραμένει νοσηλευόμενη, ενώ προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments