Αρχική Αθλητικά νέα Βόλεϊ Αήττητες στην 6άδα του Πανελληνίου

Αήττητες στην 6άδα του Πανελληνίου

1
amoraniti terziou 2
Dodekanisos

Αμορανίτου / Τερζίου, αήττητες στην 6αδα του Πανελληνίου πρωταθλήματος Μπιτς Βόλεϊ Νεανίδων.
Κερδίζοντας τους δύο αγώνες που έδωσαν την 1η ημέρα της τελικής φάσης του Πανελληνίου πρωταθλήματος Νεανίδων (Κ19) οι πρωταθλήτριες Αιγαίου, Νικολέτα Αμορανίτη και Φαμπιόλα Τερζίου προκρίθηκαν στις 6 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και αντιμετωπίζουν σήμερα (Σάββατο) στις 4μμ στον προημιτελικό, τις Δ. Μάττιου και Ο. Πεπόνη (Νο1 του τουρνουά).
Οι νεαρές ροδίτισσες νίκησαν αρχικά τις Η. Αρβανίτη / Α. Γλύκα από τη Χίο με 2-0 σετ (22-20, 21-12) και στη συνέχεια βρέθηκαν αντιμέτωπες με ένα από τα φαβορί του τουρνουά, τις αθηναίες Δ. Μάγγελ / Χ. Μολδοβανίδη οι οποίες πριν λίγες ημέρες κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο του πανελληνίου πρωταθλήματος Νέων Γυναικών (Κ22). Στο ματς αυτό, παίζοντας πάρα πολύ καλά κατάφεραν με ανατροπή να επικρατήσουν με 2-1 σετ (12-21, 21-19 και 15-09).
Στη διοργάνωση που πραγματοποιείται στο «Sailing the Club» στο Σχινιά Αττικής, οι νεαρές αθλήτριες συνοδεύονται από την προπονήτριά τους Φαίη Μίχου και έχουν στόχο τη συμμετοχή τους στους ημιτελικούς του τουρνουά.
Αρωγούς στην προσπάθειά τους τα δύο κορίτσια έχουν, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τις επιχειρήσεις Colorado club Rhodes, Special Rhodes, Οδυσσέας Πεζουβάνης, Opus και Nuovo τους οποίους και ευχαριστούν.
Οι αγώνες θα ολοκληρωθούν την Κυριακή το απόγευμα με την ανάδειξη των πρωταθλητών Ελλάδας σε Νεανίδες και Εφήβους.

amoraniti terziou 1

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ELISAVET-CHRYSOULA A
ELISAVET-CHRYSOULA A
7 years ago

ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣΣΣΣΣ ❤