Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Άγρια ομορφιά και σπουδαίο «διπλό» στο Βόλο

Άγρια ομορφιά και σπουδαίο «διπλό» στο Βόλο

0
Dodekanisos

Με τον Μαρτσάκη να σκοράρει στο 94’, η Ρόδος νίκησε μέσα στο Βόλο τη Νίκη με 2 – 1 και να παίρνει έτσι ένα πολύτιμο «τρίποντο» σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο Μαρτσάκης που είχε περάσει νωρίτερα σαν αλλαγή, ήταν την κατάλληλη στιγμή στην κατάλληλη θέση για να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα μετά από φάση διαρκείας και να χαρίσει μια σπουδαία νίκη. Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 89’ οι γηπεδούχοι απώλεσαν πέναλτι με τον Πίτκα να πέφτει σωστά στη γωνιά του και να δίνει έτσι την ευκαιρία στην ομάδα του να διεκδικήσει τους τρεις βαθμούς. Ήταν η άγρια ομορφιά που απλόχερα μπορεί να προσφέρει το ποδόσφαιρο.

Μετά από ένα μέτριο ποιοτικά πρώτο ημίχρονο που δεν είχε να προσφέρει και πολλές συγκινήσεις η αλήθεια, η επανάληψη ήταν εντελώς διαφορετική με τις δυο ομάδες να δείχνουν ένα διαφορετικό πρόσωπο. Η Νίκη κατάφερε να προηγηθεί σε ένα διάστημα που έδειχνε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο όμως η Ρόδος γρήγορα αντέδρασε, ανέβασε στροφές και έφθασε στην ισοφάριση. Το παιχνίδι έδειχνε ισορροπημένο με τις δυο ομάδες να έχουν τις δικές τους καλές στιγμές και τη Ρόδο να δείχνει ότι το θέλει περισσότερο φθάνοντας έστω και στο φινάλε στη νίκη.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 7’ ο Ροχάνο μπήκε ωραία από τα δεξιά στην περιοχή και έκανε το διαγώνιο σουτ αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει ελαφρώς δίπλα από το δεξί δοκάρι (άουτ) σε μια πολύ καλή στιγμή για τους Βολιώτες.
Στο 46’ ο Τζοβάρας έκανε το σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας και κατέληξε άουτ.
Στο 49’ μετά από σέντρα του Ροχάνο από τα δεξιά, ο Τζαβάρας έκανε τη κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι και στην επαναφορά της ο Μέτσε από κοντά την έστειλε στα δίχτυα.
Στο 51’ ο Μακρής έκανε το σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, ο τερματοφύλακας της Νίκης βρήκε ελαφρώς τη μπάλα και αυτή σταμάτησε στο αριστερό του δοκάρι.
Στο 59’ ο Κρούθ βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά ο Πίτκας του είπε όχι.
Στο 62’ μετά από σέντρα από τα δεξιά, ο Περιστερίδης έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Τσίπρας από κοντά την έσπρωξε στα δίχτυα κάνοντας το 1 – 1.
Στο 64’ οι παίκτες της Νίκης εκτέλεσαν γρήγορα ένα φάουλ αιφνιδιάζοντας τους αντιπάλους τους, με τη μπάλα να φθάνει σε θέση μέσα δεξιά στον Γκονζάλες ο οποίος σούταρε αλλά ο Πίτκας εντυπωσιακά με το ένα χέρι πέταξε τη μπάλα κόρνερ.
Στο 89’ ο Ρεβυθόπουλος ανέτρεψε τον Ροχάνο μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Εκτέλεσε ο παθών αλλά ο Πίτκας έπεσε πολύ σωστά στη γωνιά του και απόκρουσε.
Στο 94’ μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά και φάση διαρκείας, η μπάλα στρώθηκε στον Μαρτσάκη και αυτός από κοντά την έστειλε στα δίχτυα (1 – 2)

O Πίτκας πέφτει σωστά και αποκρούει το πέναλτι του Ροχάνο

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πουλικίδης από τον Σύνδεσμο της Δράμας και “βοηθοί” του θα είναι οι Τσακίρης και Κουβαλάκης από τον ίδιο σύνδεσμο.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Περιστερίδης, Πολίμος (79’ Σαλαμούρας), Αλιατίδης, Τσιμπούκας, Καλουτσικίδης, Μπόσιο (63’ Γκονζάλες), Μέτσε, Γκαρσία, Τζοβάρας (55’ Μπιτσάκος), Κρούθ, Ροχάνο
ΡΟΔΟΣ: Πίτκας, Ρεβυθόπουλος, Καψάλης, Σουλάι (55’ Νικολόπουλος), Πεχλιβανόπουλος, Καραγιώργης, Μπαξεβάνος, Τσίπρας (77’ Μαρτσάκης), Αρναρέλλης, Σερέντιουτς (73’ Βουργουτζής), Μακρής (55’ Δελαπόρτας, 77’ λ.τ. Rittaco)

Οι παίκτες της Ρόδου πανηγυρίζουν την ισοφάριση με τον Τσίπρα

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments