Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Αγώνα 5.000 μέτρων διοργανώνει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου

Αγώνα 5.000 μέτρων διοργανώνει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου

0
Dodekanisos

Η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ , όπως και πέρυσι έτσι και φέτος θα διοργανώσει αγώνα δρόμου εντός σταδίου 5.000 μέτρων με ηλεκτρονική χρονομέτρηση (photofinish) στο Δ.Α.Κ. Καλλιπατειρα το Σάββατο 18 Ιουλίου το βράδυ στα πλαίσια των Διασυλλογικών Αγώνων Δωδεκανησου Α-Γ. (Το τελικό πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί την Πέμπτη). Όσοι και όσες επιθυμούν να λάβουν μέρος μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους (5 ευρώ) την Πέμπτη και την Παρασκευή 16 και 17 Ιουλίου 2020 στα γραφεία της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ εντος του βοηθητικού σταδίου Διαγόρας (Βύρωνος & Κοδριγκτώνος 1) – έξω από τα γραφεία θα υπάρχει σχετικός χώρος (λόγω covid-19) και ΏΡΕΣ 10:00 – 12:00.
Εγγραφές επίσης θα πραγματοποιηθούν και πριν τον αγώνα στην γραμματεία των αγώνων.
Θα συμπληρωθεί σχετική αίτηση και υπεύθυνη δήλωση από κάθε συμμετέχοντα και θα ακολουθηθεί το υγειονομικό αγωνιστικό πρωτόκολλο του ΣΕΓΑΣ της ΓΓΑ και του ΕΟΔΥ.
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!
Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να προσκομίσουν ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ απο ιατρό ότι δεν εχουν συμπτώματα covid με ημερομηνια 16-17-18 Ιουλιου 2020 και πως μπορουν να αγωνιστούν. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα επιτρέπεται να λάβουν μέρος.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments