Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Αγνώριστος, νέα ήττα στη Ρόδο!

Αγνώριστος, νέα ήττα στη Ρόδο!

0
Dodekanisos

Μακριά από τον καλό του εαυτό, ο Διαγόρα γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη ήττα, αυτή τη φορά από τη Δόξα Δράμας με 3 – 1 και πλέον αρχίζει να μην νιώθει ασφάλεια ακόμα και για την πρώτη εξάδα της βαθμολογίας. Οι «κυανέρυθροι» που έκαναν ένα κακό πρώτο ημίχρονο, προσπάθησαν να ανέβουν στην επανάληψη αλλά δεν είχαν διάρκεια με αποτέλεσμα η Δόξα να περάσει νικηφόρα από τη Ρόδο.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Διαγόρας ήταν αγνώριστος κάνοντας ίσως τη χειρότερη εντός έδρας εμφάνιση. Με εμφανή πρόβλημα στο χώρο της μεσαίας γραμμής ήταν φανερό πως δεν μπορούσε να αναπτυχθεί σωστά. Η Δόξα που στήθηκε πολύ σωστά στον αγωνιστικό χώρο, κατάφερε να κλέψει στο διάστημα αυτό τις εντυπώσεις και εκτός από τα δυο τέρματα που σημείωσε, είχε και άλλες φάσεις.
Στην επανάληψη το σκηνικό διαφοροποιήθηκε με τον Διαγόρα να μπαίνει πιο δυνατά και να κερδίζει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Κατάφερε βάζοντας τη μπάλα κάτω, να βρει τους διαδρόμους προς την αντίπαλη περιοχή, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις και μειώνοντας το σκορ σε ένα κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης. Δεν μπόρεσαν όμως να έχουν την απαιτούμενη διάρκεια με αποτέλεσμα η Δόξα να καταφέρει και με τη βοήθεια της τύχης να πετύχει και τρίτο τέρμα και να «σφραγίσει» έτσι τη νίκη της.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 8’ μετά από σέντρα που έγινε από τα δεξιά του Μαυρία, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Κοντοχρήστου και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Μαυρίας και άνοιξε το σκορ για τους Δραμινούς ( 0 – 1).
Στο 23’ ο Λινάρδος μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά και έκανε μια ωραία σέντρα. Από την καρδιά της άμυνας ο Κονέ πήγε να κάνει ένα εντυπωσιακό «ψαλίδι» αλλά «έπιασε» αέρα με αποτέλεσμα μπάλα να «στρωθεί» στον Κοντοχρήστο ο οποίος εξαπέλυσε το σουτ αλλά την έστειλε ψηλά πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).
Στο 27’ ο Μαυρίας έκανε το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή αλλά ο Τσέλιος έπεσε ωραία στη δεξιά του γωνιά και απόκρουσε.
Στο 31’ ο Κάκο πήρε τη μπάλα σε θέση δεξιά μέσα στην περιοχή και έκανε το σουτ λίγο έξω από την μικρή περιοχή στέλνοντας όμως να περάσει άουτ.
Στο 33’ ο Ντοριβάλ έκανε μια ωραία κάθετη πάσα σε θέση φορ όπου ο Μπαστακός έφευγε μόνος του από κανονική θέση αλλά ο «βοηθός» σήκωσε λανθασμένα το σημαιάκι του και στέρησε στους «κυανέρυθρους» τη δυνατότητα να σκοράρουν.
Στο 35’ ο Παπαργυρίου έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Μαυρίας αφρούρητος από την καρδιά της άμυνας με ισχυρό σουτ έκανε το 0 – 2.
Στο 39’ ο Πινδώνης με μακρινό σουτ έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 41’ ο Κοντοχρήστος εκτέλεσε απευθείας φάουλ από πολύ καλό σημείο στέλνοντας τη μπάλα να περάσει ελαφρώς δίπλα από το αριστερό δοκάρι και να καταλήξει άουτ.
Στο 44’ ο Πινδώνης έκανε ένα εξαιρετικό φαλτσαριστό πλασέ από το ύψος της περιοχής σχεδόν, με τον Τσέλιο να «απογειώνεται» στο «παραθυράκι» του και να αποκρούσει πολύ δύσκολα με το ένα χέρι σε κόρνερ.
Στο 57’ ο Σανδραβέλης μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή και έκανε το διαγώνιο σουτ με τον Στεφανάκο να αποκρούσει σε κόρνερ.
Στο 58’ ο Κοντοχρήστος έκανε μια πολύ ωραία σέντρα από τα αριστερά στην πλάτη της άμυνας, με τον Αλάεθ να κάνει το σουτ από θέση τετ α τετ πάνω στην κίνηση αλλά να στέλνει τη μπάλα άουτ. Ήταν μια σημαντική ευκαιρία για τους γηπεδούχους.
Στο 63’ ο Σμυρλής μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή, έκανε το γύρισμα με τη μπάλα να κοντράρει και να φθάνει στον Κονέ ο οποίος με σουτ την έστειλε στα δίχτυα μειώνοντας σε 2 – 1.
Στο 81’ ο Φυτόπουλος έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Αθανασίου, πήρε ύψος και κατέληξε στα δίχτυα του Τσέλιου που δεν μπόρεσε να αντιδράσει με αποτέλεσμα να γίνει το 1 – 3.
Στο 91’ ο Τσιαντούλας έκανε ένα ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι (άουτ).

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Πουλόπουλος από τον Πειραιά και «βοηθοί» του ήταν οι Δελής (Βοιωτία) και Παγουρτζής (Πειραιά).

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος (63’ Μανωλάκης), Λινάρδος (63’ Νάτσης), Κάκκο (50’ Τσιαντούλας), Ντοριβάλ, Μασούρας, Κονέ, Αλάεθ (74’ Δημήτρουλας), Αθανασίου, Μπαστακός (50’ Σμυρλής)
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Στεφανάκος, Πινδώνης (90’ Παπαιωάννου), Μαρινακης (65’ Τάσιος), Μαυρίας (90’ Μπελεβώνης), Παπαργυρίου, Στέργιος, Hammond, Μπολάκης, Κουτσιανικούλης (79’ Φυτόπουλος), Anderson, Barranco (65’ Σαμπανίδης)

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments