Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Αγγλικό σκορ στα Μάσσαρι

Αγγλικό σκορ στα Μάσσαρι

0
plaggentis
Dodekanisos
Όλα τα είχε η αναμέτρηση των Μασσάρων ανάμεσα στον τοπικό Αστέρα και τον Άρη Αρχαγγέλου. Εννιά (!) συνολικά τέρματα, τρεις κόκκινες κάρτες, ένταση και αρκετές φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με το …Αγγλικό 5 – 4 και πρόσθεσαν τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό τους. Οι «κιτρινόμαυροι» πάντως του Στάθη Φαρμακίδη, έδειξαν να ελέγχουν το παιχνίδι στην μεγαλύτερη διάρκεια του και να δημιουργούν περισσότερες ευκαιρίες από τους αντιπάλους τους. Απλώς δεν είχαν την ουσία. Αντίθετα οι Μασσαρενοί ευτύχησαν να μετατρέψουν σε γκολ σχεδόν όλες τις ευκαιρίες που δημιούργησαν. Επίσης είχαν σε μεγάλα κέφια τους Αμπελά και Πλαγγέντη οι οποίοι σε αρκετές των περιπτώσεων έκαναν ότι ήθελαν την αντίπαλη άμυνα.
Τα εννιά γκολ

Στο 18’ από παράλληλη σέντρα του Ξύπα, ο Παπαοικονόμου με πλασέ από κοντά πέτυχε το 0 – 1.
Στο 26’ ο Πλαγγέντης δέχθηκε μαρκάρισμα από τον Τσελεπίδη μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι και παράλληλα την κόκκινη κάρτα στον παίκτη του Άρη. Την εσχάτη των ποινών μετέτρεψε σε γκολ ο μπελάς (1 – 1). Πριν εκτελεστεί το πέναλτι δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ των παικτών με αποτέλεσμα να δει την κόκκινη κάρτα και ο Μουδάτσος.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, μετά από σέντρα που έγινε από τα δεξιά, ο Πλαγγέντης με σουτ πάνω στην κίνηση έκανε το 2 – 1.
Η απάντηση του Άρη ήρθε στο 66’όταν ο Κοτσίκος με μια υπέροχη εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 2 – 2.
Στο 75’ ο Αμπελάς έκανε κάθετη πάσα στον Πλαγγέντη και αυτός με πλασέ μέσα από την περιοχή πέτυχε το 3 – 2 αλλά στο 76’ ο Μαρκόπουλος με σουτ έφερε και πάλι το παιχνίδι στα ίσα (3 – 3). Στο 79’ ο Αμπελάς με σουτ έδωσε το προβάδισμα στον Αστέρα αλλά ο Άρης με τον Μαρκόπουλο (κεφαλιά) στο 81’ ισοφάρισε εκ νέου (4 – 4).
Το τελικό 5 – 4 διαμόρφωσε ο Μίρτσεβ στις καθυστερήσεις του αγώνα με σουτ από πλάγια θέση μέσα στην μεγάλη περιοχή.
Σημειώνεται ότι κόκκινη κάρτα είδε και ο τερματοφύλακας του Αστέρα Νεσγός στο 89’ επειδή ανέτρεψε τον Ξύπα που βρίσκονταν σε προφανή θέση για γκολ.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ: Νεσγός, Παπαδόπουλος, Μπάρτζος, Κιλασίν, Σκούμπρος, Αμπελάς (90’ Στεργενάκης), Πλαγγέντης, Μουδάτσος, Κουρμαδιάς (74’ Χατζηκώστας), Μίρτσεβ, Χατζηπαυλής (88’ Κατσουρός)
ΑΡΗΣ: Βαρέλης, Λαμάϊ, Τσελεπίδης, Μάκρας, Κοτσίκος, Κοντόγιαννος (90’ Παπανικολάου), Παπαοικονόμου, Μαρκόπουλος, Λαμπριανός (89’ Θρήσκος), Ξύπας, Χατζηνικόλας (85’ Πεκάσι)
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments