Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Αγγλικό σκορ στα Κοσκινού

Αγγλικό σκορ στα Κοσκινού

0
3
Dodekanisos

Τον τίτλο του φαβορί επιβεβαίωσε ο Διγενής στο παιχνίδι με αντίπαλο τον Εθνικό Αρχίπολης στο γήπεδο Κοσκινού. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και προηγήθηκαν με πέναλτι του Αμπελά στο 28’. Το πέναλτι κέρδισε ο Πλαγγέντης. Ο Εθνικός κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα πριν από το τέλος του πρώτου μέρους. Πιο συγεριμένα στο 33’ ο Τσακίρης Στ με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γαι το 1-1. Στην επανάληψη ο Διγενής ήταν καλύτερος και σε διάστημα τριών λεπτών πέτυχε δύο τέρματα με τον Αντώνη Διακάκη. Στο 58’ ο φορ του Διγενή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι ενώ δύο λεπτά αργότερα με γυριστό σουτ πέτυχε το 3-1. Η απάντηση του Εθνικού ήρθε στο 83’ με τον Βιτσέντζο ενώ το τελικό 4-2 διαμόρφωσε με σουτ ο Κατσούλης στο 88’.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Παπαγιαννίδης (Λάζος, Καραβελατζή)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΙΓΕΝΗΣ: Νικολέττος, Κατσούλης, Νίκανδρος, Μάνο, Ζαχαρίας, Παπασταμάτης, Αμπελάς, Μικιού (80’ Χατζηνικόλας), Πλαγγέντης, Διακάκης (68’ Τριπολίτης), Τζουανάκης (56’ Κωτικίδης)
ΕΘΝΙΚΟΣ: Στελλάς , Γ. Τσακίρης, Καρπάτσης (46’ Μπεγκάσι), Κουφός, Ορφανός, Μποσίνας, Στ. Τσακίρης, (74’ Σαββάκης), Τζαβάρας, Κασιώτης, Χατζηγρηγορίου (84’ Κωστομοίρης), Βιτσέντζος

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments