Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Αγανάκτηση στη Ρόδο ενόψει Αιολικού

Αγανάκτηση στη Ρόδο ενόψει Αιολικού

0
Dodekanisos

Έξω φρενών με την αρμόδια επιτροπή ορισμού αγώνων της ΕΠΟ είναι η διοίκηση της Ρόδου με αφορμή το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αιολικό Μυτιλήνης, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής. Οι «πράσινοι» έκαναν αίτημα -για καθαρά συγκοινωνιακούς λόγους- να παίξουν το Σάββατο 9 Νοεμβρίου (κλείνοντας μάλιστα και εισιτήρια έγκαιρα) στις 11 το πρωί και να προλάβουν έτσι το αεροπλάνο που αναχωρεί από τη Μυτιλήνη στις 3μ.μ. της ίδιας ημέρας με προορισμό την Αθήνα (και από εκεί θα επέστρεφαν στη Ρόδο). Το σχετικό αίτημα όμως δεν έγινε αποδεκτό (παρά το ότι είναι καθαρά συγκοινωνιακό το θέμα), με αποτέλεσμα η ομάδα της Ρόδου να αναγκάζεται να μπει πλέον σε μια μεγάλη ταλαιπωρία. Εκτός του ότι θα χάσει τα εισιτήρια τα οποία ήδη έχει κλείσει (πιστεύοντας ότι το δίκαιο αίτημα της θα γινόταν αποδεκτό), πρέπει να βρει άλλους τρόπους να επιστρέψει στη βάση της (ακόμα και μέσω Τουρκίας χωρίς καμία δόση υπερβολής), έχοντας να αντιμετωπίσει ασφαλώς και πολλά περισσότερα έξοδα (διανυκτερεύσεις, μετακίνηση, διατροφή κτλ). Η Ρόδος με ανακοίνωση της κάνει λόγο για «μεροληπτική στάση» και διαμαρτύρεται εντόνως, στέλνοντας με το δικό της τρόπο την αγανάκτηση της και στην υπόλοιπη Ελλάδα, σχετικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζεται μια νησιωτική ομάδα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε.

Η διοίκηση των “ελαφιών” απέστειλε επιστολή της ΕΠΟ μέσω της οποίας κάνει νέο αίτημα προκειμένου να παίξει τουλάχιστον το Σάββατο 9 Νοεμβρίου στις 3μ.μ. και να επιστρέψει στη βάση της πιθανότατα μέσω Τουρκίας. Α

Αναλυτικά:
«Μετά από το αίτημα μας για μετάθεση της ημέρας και ώρας του αγώνα με τον Αιολικό παρακαλούμε σημειώστε πως με επιβάρυνση μας επιπλέον μιας διανυκτέρευσης και νέων εισιτηρίων, θα σας παρακαλούσαμε να ορίσετε τον αγώνα το Σάββατο 09/11/2019 στις 15:00. Σημειώστε πως η ομάδα μας θεωρεί την απορριπτική απόφαση σας στην αρχική μας πρόταση πέραν αυτών που αναφέρονται στην Προκήρυξη, ως ιδιαιτέρως μεροληπτική αφού άλλωστε και η μετάθεση αγωνιστικών της συγκεκριμένης ομάδας, έδωσε την ευκαιρία στην ίδια να ενεργήσει αναλόγως με επιπλέον μεταγραφές. Η μετάθεση μάλιστα του πρωταθλήματος για περίπου ένα μήνα, λόγω υποχρεώσεων και συμμετοχής του ΑΙΟΛΙΚΟΥ σε αγώνες κυπέλλου θεωρείται «παγκόσμια πρωτοτυπία». Σας γνωρίζουμε πως λόγω της απόρριψης του αιτήματος μας το κόστος για την μεταφορά της ομάδας μας στην Μυτιλήνη αυξάνεται στο διπλάσιο ενώ για την επιστροφή στη Ρόδο, λόγω έλλειψης μεταφορικών μέσων και θέσεων, μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω … Τουρκίας! Ελπίζουμε το αίτημα μας για διεξαγωγή του αγώνα το Σάββατο 09/11/2019 στις 15:00, να θεωρηθεί πλέον εύλογο από την Επιτροπή σας».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments