Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Άφησε πολύτιμους βαθμούς ο Ηρακλής

Άφησε πολύτιμους βαθμούς ο Ηρακλής

0
Dodekanisos

Δυο πολύτιμους βαθμούς στο Ενωσιακό γήπεδο άφησε ο Ηρακλής Μαριτσών ο οποίος έμεινε στο 0 – 0 απέναντι στην ΑΕ Κατταβιάς. Είναι η δεύτετη φορά φέτος που η ομάδα των Μαριτσών δεν μπορεί να νικήσει τους «κιτρινόμαυρους» και αυτό ασφαλώς είναι ένα μεγάλο πλήγμα μιας και η ομάδα του Κώστα Πάττα έχασε και άλλο σημαντικό έδαφος στη «μάχη» του τίτλου.

Το παιχνίδι στο Ενωσιακό ήταν μέτριο ποιοτικά με λίγες φάσεις μπροστά από τις δυο εστίες, ιδιαίτερα στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Σε μια μάλιστα από αυτές, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για πέναλτι ζητώντας χέρι αμυνόμενου μετά από προσπάθεια του Σκόρπου μέσα στην μεγάλη περιοχή. Ο διαιτητής όμως είχε αντίθετη άποψη και άφησε το παιχνίδι να συνεχιστεί κανονικά.

Στην επανάληψη, οι του Ηρακλή προσπάθησαν να ανεβάσουν στροφές και να γίνουν πιο επιθετικοί. Είχαν την κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπορούσαν να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα της ΑΕ Κατταβιάς η οποία προσπαθούσε μάλιστα να απειλήσει με αντεπιθέσεις και σε αρκετές περιπτώσεις ήταν και αρκετά επικίνδυνη.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Τσοπανάκης (Χατζημανώλης, Μαυρουδής)

Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΑΕ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ: Παπαβεργής, Αυγέρης, Κ. Κιλασίν (93’ Αντωνιάδης), Δράμη, Χ. Κιλασίν, Σαλαμαστράκης, Παραστατίδης, Κουμπιάδης (57’ Ζαγκότσης), Λόης (74’ Νταϊλάνι), Νασόπουλος, Πάπα
ΗΡΑΚΛΗΣ: Κουμέντος, Παπαδημήτρης, Τσούφιος, Παφιάκης, Φελεσάκης, Σκόρπος (85’ Βασιλώττος), Ανδρεόπουλος (62’ Καλαϊτζίδης), Λερογιάννης (34’ Αναγνώστου), Σπάρταλης, Κούρος, Γεωργαλής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments