Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Υποτίμησε τον εαυτό της η ΑΕΡΑ, 1-0 από την Ελλάς Σύρου

Υποτίμησε τον εαυτό της η ΑΕΡΑ, 1-0 από την Ελλάς Σύρου

0
Dodekanisos

Αν και είχε καλύτερες στιγμές δεν τις μετουσίωσε σε γκολ και ηττήθηκε από την αποφασιστική Σύρο, και μπήκε με το αριστερό στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα του Χρυσόπουλου έκανε το 0-1 στο 20′ ωστόσο ο πρώτος βοηθός είχε αντίθετη άποψη υποδεικνύοντας τον Φερεντίνο σε θέση οφσαιντ.

Στο 35′ λίγο πιο κάτω από τον χώρο του κέντρου οι παίκτες του ΑΕΡΑ έχασαν την μπάλα, οι γηπεδούχοι βγήκαν στην αντεπίθεση με τον Μελισσόπουλου. Ο παίχτης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος κάνοντας το 1-0 στο 37′ για την ομάδα του. Σουτ του Πρεβάζου στο 70′ δεν ανησύχησε τον Τσάβαρη με την μπάλα να καταλήγει εν τέλει στην αγκαλιά του.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι Αφαντενοί πήραν μέτρα στο γήπεδο και απείλησαν χωρίς να καταφέρουν να κερδίζουν κάτι. 91′ ο Βλαντιμίρ Ζούνιορ εκτέλεσε ένα φάουλ, ο Λαθούρης έπιασε την κεφαλιά αλλά αυτή πέρασε ελάχιστα μέτρα άουτ. Δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι κέρδιζαν ένα φάουλ κοντά στο ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Λαθούρης το εκτέλεσε και είδε την μπάλα να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Ο διαιτητής σφύριξε λίγα λεπτά αργότερα και το παιχνίδι έληξε 1-0 υπέρ της Ελλάς Σύρου.

Συνθέσεις:

ΕΛΛΆΣ Σύρου (Παναγιώτης Χριστοφιλέας): Παπαδόπουλός, Ζάχι, Οικονομόπουλος, Μπακατσέλος (63’Καρμοίρης), Μελισσόπουλος (85′ Παυλόπουλος), Πρεβεζάνος, Μπόσιος, Ζαφείρης, Κονσι (85′ Συριανός), Κασάπης (46′ Μηνάς)

Α.Ε.Ρ.Α (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Τσαβάρης, Παναγιωτόπουλος, Σουλάι, Κορλός (79′ Ζέλεφ), Στοινοβιτς, Κεσίδης, Αποστολίδης,Κιοσέογλου (63′ Χατζησάββας), Φερεντίνος (88′ Χατζηκυριαζής), Ενσία (46′ Ζούνιορ), Λαθούρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments