Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Αδελφοσύνη: Έμεινε ο βασικός κορμός

Αδελφοσύνη: Έμεινε ο βασικός κορμός

0
adelfosini
Dodekanisos

Με ολόκληρο τον περσινό βασικό κορμό της περασμένης χρονιάς (αγωνιζόμενη στην Γ΄ Κατηγορία) θα κατέβει στο νέο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας η Αδελφοσύνη. Οι «πορτοκαλοί» οι οποίοι ήρθαν σε συμφωνία με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές τους ευελπιστούν σε μια καλή και αξιόλογη σεζόν στο νέο πρωτάθλημα. Οι παίκτες λοιπόν που θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα της ομάδας είναι οι Ιμπραήμ Τοπάλ, Σουλεϊμάν Ζαμαντάκης, Χαλίλ Νουρεδίν, Ομέρ Χατζή Ταμπάκ, Κοσμάς Αποστόλου, Χουσεΐν Καϊμαξής, Κώστας Παπαδόπουλος, Θωμάς Βρετινάρης, Σαλάμ Αμπντούλ, Χατζή Ομέρ Τοπάκ, Ιμπραήμ Εμίρογλου, Παναγιώτης Τζιαντουλας, Χρήστος Λιούρας, Ριφάτ Χασάν και Μουσταφά Κιουρμπεκήρ.
Όσον αφορά τις αποχωρήσεις της ομάδας, στο σύλλογο δεν θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οι Γιώργος Στάππας, Χρήστος Κώνστας και Νίκος Γρίτζιας. Ο τελευταίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα αποχωρήσει από το νησί μας.
Στις 5 Σεπτεμβρίου η προετοιμασία
Για τις 5 του Σεπτέμβρη είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι προπονήσεις καθόλη τη διάρκεια της προετοιμασίας θα διεξάγονται στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το συγκεκριμένο γήπεδο θα το χρησιμοποιήσει και ως έδρα, όπως άλλωστε και την περσινή χρονιά.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments