Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου Το…γύρισε ο Στάππας!

Το…γύρισε ο Στάππας!

0
Dodekanisos

Ο μοναδικός αγώνας που ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε σήμερα ήταν αυτός της Δήμητρας Δαματριάς απέναντι στον Νηρέα στο γήπεδο της Παστίδας, καθώς ο αγωνιστικός χώρος ήταν αρκετά καλός σε σχέση με άλλα γήπεδα του νησιού και έτσι ο διαιτητής της αναμέτρησης έδωσε το «οκ». Οι Δαματρενοί βρίσκονταν πίσω στο σκορ, ωστόσο με έναν πολύ καλό Στάππα κατάφεραν να φέρουν τούμπα το ματς και να κερδίσουν με 2-1.

Μόλις στο 11′ ο Σταυλάς άνοιξε το σκορ και έκανε το 0-1, μετά από κεφαλιά-ασσίστ του Κρητικού. Ένα γκολ που αιφνιδίασε τους γηπεδούχους.Στο μισάωρο της αναμέτρησης είχαμε διακοπή για περίπου ένα τέταρτο, καθώς η βροχόπτωση ήταν πολύ έντονη.
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για την Δήμητρα Δαματριάς, που στο 53′ κέρδισαν πέναλτι και ο Στάππας ευστόχησε από τα 11 μέτρα για το 1-1. Η ολική ανατροπή ήρθε στο 77′ με απευθείας εκτέλεση του Στάππα και την μπάλα να παίζει περίεργα παιχνίδια και να καταλήγει στο βάθος της εστίας του Κεβάνι.

Οι συνθέσεις:
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΜΑΤΡΙΑΣ: Ζώης, Θεουλάκης, Αυγενικού, Σαΐτης (64’ Κόρα), Σότας, Γρηγοριάδης (62’ Πηδιάκης Γ.), Κωστιού, Γιαννακάκης (86’ Πηδιάκης), Συμεωνίδης, Εξαδάχτυλος, Στάππας (81’ Χατζηνικολάου)
ΝΗΡΕΑΣ:Κεβάνι, Μάργαρης, Ταβερνάρης, Καρίνος, Παπανικόλας (81’ Σαββάκης), Ντελλάκης (65’ Μάλας), Κυρτάσογλου, Κόβατσικ (60’ Ντουλάι), Σταυλάς, Κρητικός, Ζούρδης (71’ Κρητικός)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments