Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Ανταγόρας – Α.Ε. Χάλκης : 2 – 2

Ανταγόρας – Α.Ε. Χάλκης : 2 – 2

0
antagoras-xalki2011_photo4
Dodekanisos
Ισόπαλο με σκορ 2 – 2 τελείωσε το παιχνίδι στο Ζηπάρι ανάμεσα στον Ανταγόρα και την Α.Ε. Χάλκης. Το 0 – 1 έγινε στο 20’ της αναμέτρησης όταν ο Κάργας έβγαλε τον Ντούπη απέναντι από το τερματοφύλακα Χατζηβασίλη που πλάσαρε σωστά στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Ο Ανταγόρας αντέδρασε γρήγορα και ισοφάρισε 8 λεπτά αργότερα όταν ο Τόρε μπήκε στην περιοχή και με πλάσε έκανε το 1 – 1 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 69’ ο Κάργας βγήκε απέναντι από το τερματοφύλακα του Ανταγόρα και με ψύχραιμο πλασέ έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα της Χάλκης με 1 – 2. Πέντε λεπτά πριν από το τέλος του παιχνιδιού ο Ερνάλντο μετά από πάσα του Φούκη Χ. με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2 – 2. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού η Α.Ε. Χάλκη έχασε μοναδική ευκαιρία να πάρει το παιχνίδι όταν το σουτ του Παπαλαζάρου σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Χατζηβασίλη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μάμμης με βοηθούς τους Φραγκιαδάκη και Ατσαλάκη.

Ανταγόρας: Χατζηβασίλης, Πλατέλλας (72′ Μπάση), Θεοδώρου, Στεργαλλάς (65′ Φούκης Χ.), Τόρε, Ξυπολιτάς, Ερνάλντο, Στεργιώνης, Εξήντας, Φούκης Γ, Μήτρου (46′ Καλσάτος)

Χάλκη: Φραγκάκης, Καμπούρης, Σπύρου, Νασόπουλος, Ντούπης, Κάργας, Σιδεράτος, Τσιπιζίδης, Ψαράς, Παλάζης ( 17′ λ.τ Παπαλαζάρου), Γουλόπουλος (83′ Κουμπιού)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments