Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Εύκολα με χατ-τρικ του Γεωργαλλή

Εύκολα με χατ-τρικ του Γεωργαλλή

0
Dodekanisos

Χωρίς να δυσκολευτεί ο Κλεάνθης κατάφερε να πάρει την νίκη με 5-1 από τον Νικαγόρα, παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Κεφάλου και στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της πρώτης κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Ο Αντώνης Γεωργαλλής πρωταγωνίστησε και πάλι, αφού με χατ-τρικ που πέτυχε έδωσε το έναυσμα για την νίκη καθώς η ομάδα του είχε μείνει πίσω στο σκορ. Ήταν το 7΄, όταν οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι καθώς η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Κρομύδα.Το εκτέλεσε εύστοχα ο Κρεμμύδας και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του(1-0).

Στο 22΄ όμως, ο Πελέκης με κεφαλιά-πάσα βρήκε τον Γεωργαλλή κι εκείνος με νέα κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Το 1-2 σημειώθηκε στο 44΄ μετά από ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ του Γεωργαλλή. Στο δεύτερο ημίχρονο (49΄), πάλι με ωραία ατομική ενέργεια και πλασέ ο Γεωργαλλής έκανε το 1-3. Στο 70΄ο Εξουζίδης με ψηλοκρεμαστό πλασέ πέτυχε το 1-4, ενώ ο Ατσίδης στο 78΄ μετά από ωραία ατομική προσπάθεια και διαγώνιο πλασέ σημείωσε το 1-5.

Διαιτησία Καραμούτας-Δημόπουλος-Γεωργιτσόπουλος.

ΝΙΚΑΓΟΡΑΣ: Διακογιάννης Λ., Δρόσος, Διακογιάννης Α., Φούσκας (26΄ λ.τ  Μπίλλης Ι.), Κορδιστός, Παπαβασιλείου, Στρατής, Σεβαστάκης, Κουζούκας, Κρεμμύδας, Πέρος Β.

ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Ανδρέου, Αρίφι (65΄λ.τ Σαράντης), Μπαούρης, Γιατσιάτσιος, Κρομύδας, Φούσα, Εξουζίδης, Πελέκης, Ατσίδης, Κετσές, Γεωργαλλής.

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments